Bent u actief in de Life Sciences & Healthsector en bent u geïnteresseerd in de ASEAN markt? Ga dan van 8 tot en met 13 september mee met de missie naar Maleisië en Thailand.

Voor wie?

Deze missie is interessant voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de Life Sciences & Health-sector, met name medical devices, eHealth/digital health en public health. Deze missie wil Nederlandse bedrijven ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot de ASEAN-markt.

 • Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.rvo.nl/missieasean
 • Aanmelden: Aanmelden kan tot en met 15 juli 2019
 • Kosten: Deelname kost € 500 per organisatie excl. btw (max. 2 deelnemers per organisatie). Elke deelnemer meldt zich apart aan. Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 250 excl. btw per extra deelnemer.
 • Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Linda Reijers, linda.reijers@rvo.nl  of Jos van der Sluis, jos.vandersluijs@rvo.nl
No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Healthcare missie naar Maleisië en Thailand, inclusief Medical Fair 2019”

 1. Gringo zegt op

  Ik vraag mij in alle gemoede af, hoeveel belangstelling er zal zijn van Nederlandse ondernemers voor deze missie.

  De Nederlandse ambassade heeft alweer een poos geleden een prachtige factsheet gepubliceerd over de mogelijkheden zaken te doen in de medische sector. Is daaruit belangstelling gebleken?

  Als ik de lijst van deelnemers aan de Medical Fair 2019 doorkijk, schittert Nederland door afwezigheid. Er is niet één Nederlandse deelnemer te vinden – wel enkele Belgische firma’s – en ook de RVO vond het kennelijk niet nodig met een informatiestand aanwezig te zijn.

  De missie lijkt mij dan ook weinig zinvol!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website