Deze keer een bedrijfsprofiel van een Hanky Panky Toys, een bedrijf dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

‘Magic’ is het perfecte cadeau voor elk kind. Dit is wat Hanky ​​Panky Toys al sinds 1958 maakt en verkocht in de eerste winkel in Amsterdam. In 1998 wilde het bedrijf e haar horizon verruimen en besloot te verhuizen naar Thailand.

Tegenwoordig is Hanky ​​Panky’s Magic marktleider in Magic Boxes, die worden verkocht in meer dan veertig landen over de hele wereld. De Magic Boxen zijn beschikbaar in meer dan twintig talen.

De fabriek in Thailand is één van de mooiste productiefaciliteiten in Zuidoost-Azië en het familiebedrijf staat nog steeds voor dezelfde principes als toen het bedrijf werd opgericht: vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid, dynamiek en flexibiliteit.

De Magic Boxen van Hanky ​​Panky zijn niet alleen ongeëvenaard maar ook zeer innovatief omdat sommige van ‘s werelds beroemdste goochelaars en speelgoed marketingspecialisten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit is waarschijnlijk de reden waarom elk jaar de verkoop van de goocheldozen nog groeit.

Hieronder een mooie bedrijfsimpressie: www.facebook.com/netherlandsembassybangkok/videos/ en zie ook hun website: hankypanky-toys.com

Bron: Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade, Bangkok

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website