Wilt u zakendoen in Thailand en Vietnam en bent u werkzaam op het gebied van Life Sciences & Health? Ga dan mee op handelsmissie van 18 t/m 24 september. Doel is om Nederlandse bedrijven en kennisinstituten de gelegenheid te bieden zich te verdiepen in de marktkansen in beide landen.

Thailand: belangrijke medische hub

Thailand en Vietnam bieden goede kansen voor productie en verkoop van medische apparatuur en farmaceutische producten. Thailand is een van de belangrijkste medische hubs ter wereld. De moderne medische instellingen bieden een breed pakket aan zorg. Niet alleen voor de eigen bevolking van 67 miljoen mensen, maar ook voor de ca. 2,5 miljoen buitenlandse bezoekers. Vietnam: kansen voor aanbieders en investeerders

Vietnam: kansen voor aanbieders en investeerders

Vietnam is met een bevolking van 90 miljoen mensen de derde markt in Zuidoost-Azië. De publieke gezondheidszorg in Vietnam kent een belangrijk probleem: de ziekenhuizen beschikken vaak niet over de juiste apparatuur. Met name mensen met een hoger inkomen wijken daarom voor behandeling uit naar Thailand. De lage lonen in Vietnam en de steeds welvarender bevolking bieden kansen voor investeerders en aanbieders van medische producten.

Programma

De eerste 2 dagen van de missie bestaan uit bezoeken aan organisaties en autoriteiten in Thailand. Vervolgens brengt u in Vietnam een bezoek aan de Pharmedi en vinden er bedrijfsbezoeken plaats. Ook kunt u individuele afspraken met mogelijke zakenrelaties maken en zijn er collectieve netwerkevenementen. Het definitieve programma wordt mede samengesteld op basis van uw wensen. Voorafgaand aan de missie wordt een deelnemersbijeenkomst georganiseerd over zakendoen in beide landen.

Kosten

Aan deze missie kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen. Deelname kost € 450 per bedrijf. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening, maar we bieden een passend groepsarrangement aan.

Meer informatie

Handelsroute.nl organiseert deze missie in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlandse ambassades in Bangkok en Hanoi.

Bron: website RVO.nl

 

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website