Eerder deze week meldde de Nederlandse Ambassade op Facebook, dat Faber Flags Asia een gulle donatie had gedaan door 3000 nationale vlaggen ter beschikking te stellen die zullen worden gebruikt om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog te eren op 15 augustus in Kanchanaburi.

Maar wat weten we verder over dit Nederlands bedrijf? Welnu, Faber Flags Asia is onderdeel van de Faber Groep met hoofdzetel in Amsterdam. Met een omzet van 35 miljoen euro en 350 medewerkers is de Faber Group een vooraanstaand producent van een breed programma van landenvlaggen, vlaggen met bedrijfslogo, banieren, spandoeken, strandvlaggen, reclamevlaggen, parasols, etc. Verkoop vindt plaats vanuit meerdere vestigingen in Europese landen alsmede in Thailand en Mexico, terwijl men over productiefaciliteiten beschikt in Polen en Thailand. Per week wordt in beide fabrieken wekelijks gemiddeld 120.000 m² eco-premium polyester stoffen bedrukt.

Faber Flags Asia is sinds 2008 gevestigd in Samut Prakarn. De fabriek is modern uitgerust met hoogwaardige machines en gereedschappen en biedt de Faber Groep de mogelijkheid aan de steeds maar toenemende vraag aan bedrukt doek in welke vorm dan ook te voldoen. Vanuit Thailand wordt de verkoop in de bredere ASEAN-regio aangestuurd. De kwaliteit van Faber producten omvat een hogere weerbestendigheid, een betere kleurechtheid, ongeëvenaarde duurzaamheid en de langste levensduur van alle vergelijkbare producten die op de markt beschikbaar zijn De bedrijfsslogan luidt dan ook: Faber Vlaggen, zichtbaar de bester! En in het Engels: Faber flags, visibly the best!

Zie ook hun website: www.faberflags.com

Bron: Facebook Pagina van de Nederlandse Ambassade in Bangkok


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Uitgelicht (13) Faber Flags Asia in Samut Prakarn”

  1. Jos Goris zegt op

    Super ideeeeee!!!!

    De kwaliteit van Faber vlaggen is super en ik wens hun veel succes toe voor de toekomst.

    Mvg,

    Jos.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website