Foto: Faber Flags Asia

In samenwerking met de Belgische ambassade in Bangkok heeft Faber Flags Asia, een Nederlands bedrijf, een mondkapje ontworpen, die langjarige vriendschap tussen Thailand en België tot uitdrukking brengt.

De mondkapjes worden in eerste instantie door de Belgische ambassade ter beschikking gesteld tijdens de Thai-Belgian Covid Solidarity Operations in Bangkok, Chiang Mai, Pattaya & Phuket, maar worden nu ook door Faber Flags Asia aan anderen te koop aangeboden.

Het is in feite een noodgreep van Faber Flags Asia, want de normale productie van vlaggen, vaandels, banners en dergelijke is enorm ingekrompen door de coronacrisis. Grote (sport)evenementen, zoals de Olympische Spelen in Japan, worden afgelast of tenminste uitgesteld en ook bedrijven en instanties doen op dit ogenblik geen investeringen.

Om enigszins de nood te lenigen is Faber begonnen met de productie van mondkapjes. Niet alleen het Belgisch/Thais mondkapje is beschikbaar, want er is inmiddels een aardige collectie te koop. U kunt de mondkapjes ook bestellen naar een eigen ontwerp. Faber verbindt er nog een goed doel aan, want voor elk verkocht mondkapje wordt er één geschonken aan de Foundation of Slum Child Care in Klongtoei.

Kijk voor meer bijzonderheden over de mondkapjes op een speciale website van Faber: www.communitymasks4u.com

Alles wat u weten wilt over Faber Flags Asia vindt u op faberflagsasia.com

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Faber Flags Asia biedt Thais/Belgisch mondkapje aan”

 1. Jan zegt op

  Ik heb er zojuist besteld en naargelang het aangekochte bedrag krijg je er nog een korting bovenop.
  Aankoop vanaf 500 Bath 20%, 1800 Bath 30%, 5000 Bath 35%, etc..

 2. Geert zegt op

  Net een bestelling gedaan.
  Weet iemand wanneer dat Thai-Belgian Covid Solidarity Operations in Chiang Mai zal plaatsvinden ?

  Gegroet,


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website