Doet u al zaken met of in Thailand en wilt u uw aandacht in de regio verbreden of verleggen naar Vietnam en/of Maleisië? Ga dan mee met de door de RVO georganiseerde economische missie van 4 tot en met 9 februari 2018 onder leiding van Sigrid Kaag, de nieuwe Nederlandse minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Het programma richt zich op stedelijke uitdagingen. In Kuala Lumpur wordt het World Urban Forum bezocht. Deelname aan de missie is ook mogelijk als u slechts een van beide landen wilt bezoeken.

Interessante handelspartners

Vietnam en Maleisië maken een snelle economische groei door en zijn politiek stabiel. Andersom is Nederland voor deze landen de ‘gateway to Europe’. Dit biedt handels- en investeringskansen voor deze economische missie naar Vietnam en Maleisië.

Wilt u meer weten over deze economische missie, kijk dan op www.rvo.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website