Zweedse man (62) dood aangetroffen in Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
7 juli 2016

Een 62-jarige Zweedse man is woensdag in Pattaya dood aangetroffen in een condo met zijn hoofd in een emmer water en blauwe plekken op zijn lichaam. 

De dode man werd gevonden in zijn kamer op de 10e verdieping van een flatgebouw in tambon Nong Phrue van het Bang district Lamung, zo laat de politie weten.

De politie vond de Zweed in de badkamer met zijn hoofd in een emmer water en een golftas op zijn nek. De man had diverse blauwe plekken op zijn lichaam. Een handgeschreven brief werd gevonden op een bureau in de buurt van zijn bed. De politie wil niets zeggen over de inhoud van de brief.

Een 26 jarige Thaise winkelbediende had de politie gewaarschuwd omdat de man iedere avond een paar drankjes bij haar kocht maar plotseling op dinsdagavond niet langs kwam. Ze werd ze ongerust en ging naar zijn condo en vroeg een bewaker om zijn kamer te controleren. Daar vonden ze zijn lichaam in de badkamer.

De man is voor een post-mortem onderzoek naar het ziekenhuis gestuurd. De politie zal onderzoeken of hij werd vermoord of misschien zelfmoord heeft gepleegd.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Zweedse man (62) dood aangetroffen in Pattaya”

 1. harry zegt op

  Natuurlijk is het weer zelfmoord, hij had uiteraard eerst een ticket naar Thailand gekocht en vervolgens zich zelf in elkaar geslagen en om er zeker van te zijn dat hij het niet zou overleven zich ook nog verdronken…

 2. quillaume zegt op

  Geweldig die voorbarige conclusies.
  Laten we het onderzoek eerst even afwachten i.p.v. het wijs vingertje te gebruiken.

  • Robert zegt op

   Helemaal mee eens. Voorbarig en vooringenomen. De suggestie dat iemand zichzelf eerst in elkaar slaat, feitelijk martelt, en vervolgens verdrinkt om zeker te zijn van een geslaagde suïcidepoging gaat wel erg ver. Stel je dat is voor in de praktijk! Laten we eerst het onderzoek maar afwachten hoewel ik weinig vertrouwen heb in Thaise politieonderzoeken. Moord is zeker niet uitgesloten ondanks een handgeschreven brief, er zijn wel meer gekke dingen in het land van de glimlach gebeurd. Merkwaardig in dit verhaal vind in ieder geval dat een winkelbediende heel menslievend een klant gaat opzoeken die een keer zijn biertjes niet komt kopen.

 3. colin de Jong zegt op

  Dit wordt normaler wijze snel afgedaan als zelfmoord en sluiten die case.

 4. Rien van de Vorle zegt op

  Moderator: Dit blog gaat over Thailand, dus Nederland en België er bij halen voegt niets toe.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website