Vuilnis teistert Ayutthaya

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand, Overstromingen 2011
Tags: , ,
18 oktober 2011

Niet alleen water teistert de provincie Ayutthaya maar ook vuilnis. Dat afval is afkomstig van vijf stortplaatsen en het drijft her en der in de provincie.

De evacuatiecentra kampen ook met een afvalprobleem; het centrum op het terrein van het Provinciehuis produceert 1 ton per dag. Ter bestrijding van de stank worden er EM-ballen (effective micro-organism) in gelegd.

Zondag brak het water uit twee kanalen, die water krijgen van de Pasak rivier, door hun oeverwallen, waardoor industrieterrein Factory Land Wang Noi Industrial Park onder water liep.

Factory Land, een betrekkelijk klein industrieterrei, telt 93 fabrieken met 8.500 werknemers. Het is het vijfde industrieterrein in Ayutthaya dat onder water liep. De meeste fabrieken produceren er elektronische onderdelen voor het grotere industrieterrein Rojana, dat eerder onder water liep, en andere terreinen.

www.dickvanderlugt.nl

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website