Een vrouw (29) in Pathum Thani (ten noorden van Bangkok) is aangehouden omdat ze haar peuter bleekmiddel liet drinken zodat hij er ziek uitzag. De vrouw gebruikte vervolgens de foto’s van haar zieke kind om online haar gezondheidsproducten te verkopen 

De moeder werd gearresteerd nadat ze al meer dan 10 miljoen verdiend had aan haar gezondheidsprodukten. Dit gebeurde nadat zij beelden van de jongen vertoonde met wat zij noemde “ernstige allergische reacties”.

Een politiebron zegt dat de jongen werd gered en ondergebracht op een veilige plek in de provincie. Bij de vrouw wordt een DNA-test afgenomen om te controleren of zij de echte moeder van het kind is. Dit kwam naar voren door de twijfel over de geboorteakte van het kind en de zwangerschap van de verdachte.

Bij een eerdere soortgelijke online advertentie over gezondheidsprodukten, waarbij een 3-jarig meisje opgevoerd werd met “een vreemde ziekte”, is dat kind overleden.

Meer dan 3000 mensen geloofden haar verhaal over het zieke kind en kochten haar product. De verdachte wordt beschuldigd van kindermishandeling en illegale praktijken.

Artsen van het Thammasat University Hospital meldden dat het slachtoffer bloed had overgegeven en verwondingen had aan zijn maag-darmkanaal. De artsen gaven aan dat het eerder overleden meisje vermoedelijk vergiftigd was. Het medisch personeel heeft toen daarbij aangifte gedaan bij de politie.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website