Ken Wolter / Shutterstock.com

Enige tijd terug schreef Gringo nog over een nieuw Holliday Inn hotel in Soi Bua Khao: www.thailandblog.nl/hotels/een-nieuw-holiday-inn-express-hotel-in-pattaya/ Vanochtend bleek er brand uitgebroken te zijn bij Holiday Inn in Soi Bua Khao, Pattaya.

Ongeveer 400 toeristen – waaronder veel kinderen, ouderen en gehandicapten – werden geëvacueerd door de politie en hotelmedewerkers. De brandweer had binnen 30 minuten de brand onder controle. Er raakte niemand gewond.

Voor foto’s en filmpjes zie: forum.thaivisa.com/topic/1137386-pattaya-four-hundred-tourists-evacuated-as-fire-breaks-out-at-holiday-inn-hotel/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Vierhonderd toeristen geëvacueerd tijdens brand in Holiday Inn hotel Pattaya”

 1. rob zegt op

  Ls,
  Gelukkig geen slachtoffers, pech voor het hotel.
  Rob

 2. Sjeng zegt op

  Groot respect voor ook deze brandweer mensen weer. Wat deze elke dag weer doen met gevaar voor eigen leven om anderen te redden is onvoorstelbaar. ( over de hele wereld )
  Wat me ook opvalt ( helaas ) is dat de mensen de brandweerlui en hulpverleners gewoon hun werk laten doen. Ja dat is normaal maar als men de berichtgevingen in héél Europa leest is dat blijkbaar ( voor sommigen ) niet meer normaal.

 3. bart zegt op

  Ik heb hotel nog gezien toen het in de afrondende fase was, en het lijkt me sterk dat er daar 400 gasten verbleven, tenzij ze daar stapelbedden op de kamers hebben. Het schijnt trouwens dat de brandweer erg laat aankwam gezien ze slechts om 5 minuten afstand verblijven, en van wat ik hoor kwam dat omdat er al een hoop brandweermensen dronken waren, maar dit is van horen zeggen en weet ik dus niet zelf.

 4. joskeshake zegt op

  ja ik ga regelmatig er rechtover bij TT om geld te wisselen, zoals hier al gezegd, 400 personen ? Mijn vrouw werkt ook in een hotel, die zegt zelf dat pattaya leeg is,naargelang dat de feestdagen voor de deur staan.

 5. Karl zegt op

  400 geëvacueerden?? Sorry,maar ik kan als getuige spelen. Ik was om 0.4u aanwezig. Wat niet weg neemt dat het zeker een heftige brand was.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website