Goed bericht van de Nederlandse ambassade in Bangkok. Ondanks de voorgenomen bezuinigingen op de buitenlandse dienst van BuZa mag de ambassade in Bangkok zich zowel op de Economische afdeling als op de afdeling Consulaire Zaken versterken. Hieronder de twee nieuwsberichten

Vacature voor de positie Senior Economic Officer

De Nederlandse ambassade in Bangkok is op zoek naar een Senior Economic Officer. De sollicitatiedeadline is 8 juni 2016. De eerste interviewronde zal plaatsvinden tussen 13-17 juni. De uiteindelijke selectie zal plaatsvinden tussen 20-24 juni. Sollicitanten dienen in deze periode beschikbaar te zijn.

Vacature voor Senior Consular Affairs Officer

De ambassade is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega om de consulaire afdeling te versterken. Op de consulaire afdeling werkt een dynamisch team, waarvan de leden een verscheidenheid aan taken en plichten hebben.

Voor uitvoerige functieomschrijvingen en additionele informatie over deze twee vacatures wordt u verwezen naar de website van de ambassade waar u een apart Engelstalig PDF-document kunt aanklikken.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Vacatures Nederlandse ambassade Bangkok”

 1. Seba zegt op

  Is goed nieuws, doch is de verloning wel niet zo hoog (voor Thailand weliswaar wel, maar voor zo een functie…).

 2. Alex zegt op

  Kan de vacature van Senior Consular Affairs Officr nergens terug vinden..?
  Enig idee waar deze staat?
  Alvast dank

  • Gringo zegt op

   zie http://thailand.nlembassy.org/news/2016/05/vacancy-for-senior-consular-affairs-officer.html


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website