De Thaise Chalita ‘Nong Namtan’ Suansane wordt wellicht morgen in Manila uitgeroepen tot Miss Universe 2016. Vandaag kan men nog stemmen op haar en zelfs de Thaise regering roept op dat ook te doen.

In het kader van een stukje Thailand promotie vraagt regeringswoordvoerder Werachon op zijn Facebook-pagina om vooral op Chalita te stemmen.

De schone dame is al erg populair op social media. Velen denken dan ook dat zij een goede kans maakt voor de uitverkiezing tot mooiste vrouw van het universum. Al eerder lukte dat twee Thaise dames in 1965 en 1988. Een clip op social media waarin ze zichzelf voorstelt is al een miljoen keer bekeken.

Donderdag stal Chalita al de show tijdens de voorronde. Een aantal experts vonden haar presentatie als excellent ondanks het feit dat ze geen ervaring heeft met een internationale schoonheidswedstrijd. Chalita won in 2016 de titel Miss Universe Thailand.

De dame heeft niet alleen de ‘looks’ maar ze is ook pienter, ze studeert aan de Faculteit Science van de Mahasarakham universiteit.

Bron: Bangkok Post

Zie hier de video van haar verkiezing tot Miss Universe Thailand:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=VldJ22buWok[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Thaise Chalita maakt goede kans op verkiezing Miss Universe”

 1. Henk vant Slot zegt op

  Vandaag een stukje op TV gezien waar de presentator een vervelende opmerking maakt als hij haar aankondigt,hij noemt haar een Drag of a Queen.
  Dit is een verwijzing naar Dragqueen,zo worden in Amerika travesieten genoemd.

 2. Ger zegt op

  Als je als landgenoten op je eigen Miss mag stemmen en zo invloed kan uitoefenen op de verkiezing dan is het niet objectief en eerlijk. Las dat de Thai al 34 miljoen keer op haar hadden gestemd.
  En pienter ? We weten allemaal dat een universiteitsniveau in Thailand overeenkomt met de middelbaar, midden niveau in een Westers land.

  • Bob zegt op

   Klopt niet wat je schrijft, een Universiteitsdiploma is in Nederland en waarschijnlijk ook in andere Westerse landen vergelijkbaar met HBO.
   De diploma’s worden in Nederland door het Nuffic, Colo en het UWV-werkbedrijf gewaardeerd.

   Maar wat betreft het stemmen, dat vind ik ook absurd !

  • Ann zegt op

   Hier staat het een beetje uitgelegd.
   https://www.epnuffic.nl/publicaties/vind-een-publicatie/onderwijssysteem-thailand.pdf

 3. John Chiang rai zegt op

  Het is natuurlijk een erg mooie dame,maar als ik goed kijk kan de Thai net zo trots zijn ,als de Farang die haar verwekt heeft. Volgens mij,en dit bedoel ik zeker niet als een negatieve opmerking is zij een z.g.n. Loek Krüng wat zoveel betekent dat ze westers/thaise ouders heeft.

  • Petervz zegt op

   Het is haar moeder die een look krung is (half Duitse). Chalita is 75% Thaise (Isarn) maar heeft dus geen farang vader

   • John Chiang rai zegt op

    Als haar moeder een Loek krüng is,dan is zij zelf een ,,Loek Siew” zodat de Farang Oma en Opa nog steeds een beetje trots kunnen zijn.555

 4. T zegt op

  Een mooie dame dat zeker, maar zo vaak wordt deze verkiezing niet gewonnen door dames uit Azie. Het zou me dan ook verwonderen als de miss world voor het 2e jaar op een rij uit ZO-Azie zou komen…

 5. RonnyLatPhrao zegt op

  Het is de Franse Iris Mittenaere geworden.

  Miss Thailand heeft het tot de laatste 6 gebracht.

  TOP 6 RESULTS
  Miss France Iris Mittenaere
  Miss Kenya Mary Esther Were
  Miss Colombia Andrea Tovar
  Miss Philippines Maxine Medina
  Miss Thailand Chalita Suansane
  Miss Haiti Raquel Pelissier

  TOP 3 RESULTS
  Miss Colombia Andrea Tovar
  Miss France Iris Mittenaere
  Miss Haiti Raquel Pelissier

  https://www.rickey.org/miss-universe-2017-live-results-from-top-9-to-winner/300713/

  http://www.hln.be/hln/nl/924/Showbizz/article/detail/3067316/2017/01/30/Franse-Iris-Mittenaere-is-de-nieuwe-Miss-Universe.dhtml

  http://heavy.com/entertainment/2017/01/miss-universe-2017-winners-top-13-contestants-2016-who-won-wins-pageant-competition/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website