De Thaise Chalita ‘Nong Namtan’ Suansane is in Manila helaas geen Miss Universe 2016 geworden, die titel ging naar de 23-jarige Iris Mittenaere, een tandheelkundige studente uit Frankrijk.

De Franse Iris Mittenaere is gekroond tot de 65ste Miss Universe en neemt de titel over van Pia Alonzo Wurtzbach uit de Filippijnen.

Miss Thailand, de 21-jarige Chalita “Namtan” Suansane uit Samut Prakan, bereikte de halve finales, dat was de beste klassering voor een Thai sinds vele jaren.

Toen haar tijdens de wedstrijd werd gevraagd welke persoon zij het meest bewonderde antwoordde zij via een tolk dat ze de overleden Koning Bhumibol bewonderde voor zijn inzet voor de Thai en Thailand.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Thaise Chalita geen Miss Universe. Titel gaat naar Franse Iris Mittenaere”

 1. Stefaan zegt op

  Even een weetje ..

  Mittenaere is van oorsprong een Belgische naam, want is een afgeleide van Demyttenaere. Iris Mittenaere is trouwens geboren in Lille, op 15 km van België.

  Dus Miss Universe is een beetje Belgisch 🙂

 2. Jack G. zegt op

  Wat mij opvalt is dat de Thaise mis via een tolk sprak. Is dat niet een zwak puntje in haar PR? Of deden alle andere missen dat ook in hun eigen taal?

 3. Ger zegt op

  Begrijp ik het goed dat de Thaise een tolk nodig had, was haar Engels niet goed ? Waar heb ik dit meer gelezen …
  Maar goed dat ze niet is gekozen voor deze internationale job. En ze is nog zo pienter las ik ! Ja als je geen Engels spreekt kom je internationaal niet zo ver.

  • Chander zegt op

   Dat klopt Ger.
   Maar hoe moet het met de nieuwe Franse miss universe. Zij spreekt ook geen Engels.

   • chris de boer zegt op

    Ze kunnen beide van mijn priveles krijgen in Engels. (wink)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website