Op een terrein bij het metrostation Thailand Cultural Centre in Bangkok is dinsdagmiddag een pijpbom gevonden die niet is afgegaan. Het explosief bestond uit een pijp van 20 centimeter lengte en 10 cm in diameter en was geplaatst in een mand in een plastic zak.

De politie zegt dat die identiek is aan de bommen die jaren geleden zijn gebruikt op de Ratchaprasong kruising in Bangkok en in het district Min Buri. De bom werd ontdekt door een motor-taxibestuurder die er zat te vissen. Een straatveger heeft de mannen gezien die vermoedelijk de bom geplaatst hebben.

Hoofdcommissaris Chakthip vermoed dat er een groep actief is die onrust wil veroorzaken en de politie in diskrediet wil brengen. Verder roept hij de bewoners van Bangkok op om niet nerveus te worden.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Pijpbom gevonden bij metrostation in Bangkok”

  1. Jacques zegt op

    De gekken trekken de kaart en de gestoorden de bommen. Laffe achterbakse figuren het leven niet waard. Zinloos geweld maar ja als de hersenen zijn aangetast dan is vaak het einde zoek. Zaak om alert te blijven en ik wens een ieder (weldenkend) mens het geluk om niet op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn, want we zien waar dit toe leidt.

  2. chris de boer zegt op

    Een pijpbom vlakbij Thailand Cultural Centre? Zoiets verwacht je alleen in Soi Cowboy……


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website