Gisteravond laat is een 48-jarige Nederlander door zes Thaise jongelui in elkaar geslagen.

De man liep in de buurt van een internetcafé vlakbij het Manhattan Hotel in Pathum Thani. Thaise tieners vielen de man zonder aanwijsbare reden aan en vluchtten daarna.

Nico D. uit Eemnes, stak de straat over in de richting van het Manhattan Hotel toen zes tieners op motorfietsen stopten en hem aanvielen. De Khlong Luang politie liet weten dat het slachtoffer blauwe plekken en snijwonden over zijn hele lichaam had opgelopen.

De man is daarna naar het Thammasat Chalermprakiat ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Het Thaise Dailynews schreef dat de politie de beelden van bewakingscamera’s zal bekijken en getuigen zal ondervragen om de daders te identificeren.

Bron: Dailynews.co.th/crime/191188

[youtube]http://youtu.be/MlGmC6VXSDM[/youtube]

6 reacties op “Nederlander in Pathum Thani zonder aanleiding in elkaar geslagen (video)”

 1. J.Jordaan. zegt op

  Het is natuurlijk bedroevend dat zoiets gebeurd. Natuurlijk weer geen goede reclame voor Thailand. We moeten ook als Nederlanders wel eerlijk zijn.
  Het niet alleen Thailand waar dat soort dingen gebeuren. Bij ons zijn de doodschoppers
  aan de orde van de dag. Tasjes roof in Amsterdam. Gouden ketting trekkers in DenHaag en daar buiten. De maatschappij verloedert.
  We moeten er mee leren leven. Droevig genoeg.
  Wie het weet steekt zijn hand op. Kijk wel uit voor je trouwring.
  J.Jordaan.

 2. Henk van't Slot zegt op

  Hij krijgt van mij het voordeel van de twijfel,maar misschien is er een dag eerder wat gebeurt,dat hij alweer vergeten is maar de Thaise jongens niet.
  Als het gewoon willekeur is geweest van die Thaise jongens,hoop ik wel dat dit geen trend gaat worden.

 3. colin de Jong zegt op

  Moderator: conclusies trekken over de oorzaak is wat prematuur.

 4. Sir Charles zegt op

  Het heeft inmiddels ook de burelen van ‘Geenstijl’ bereikt.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/nederlandse_man_gestompt_in_th.html

 5. Fred CNX zegt op

  Ja, en…, Sir Charles? Het artikel is hetzelfde als hierboven is geplaatst maar misschien gaat het u meer om de reakties op Geenstijl van hersenloos Nederland. Ik zit er niet echt op te wachten, al had ik wel met mijn domme kop, of uit nieuwschierigheid, de link aangeklikt van Geenstijl en bevestigd kreeg waarom ik nooit deze site bezoek.
  Ik ben blij dat we hier een moderator hebben en stompzinnige reakties die op Geenstijl staan hier nooit geplaatst worden.

  • Sir Charles zegt op

   Moderator: u bent aan het chatten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website