Tjaco van den Hout

De Nederlandse ambassadeur in Thailand (en Birma, Cambodja en Laos) heeft in het voorwoord in de laatste nieuwsbrief  gereageerd op de beschuldigingen aan zijn adres en dat van de ambassade.

“Wellicht hebt u via De Telegraaf of andere media kennis genomen van uitlatingen van een lokale medewerker met een tijdelijk contract op onze ambassade. Op vrijdag 18 juni kreeg het ministerie van Buitenlandse Zaken van hem per e-mail melding van vermeende misstanden op de ambassade. Zoals gebruikelijk en conform de regels is naar aanleiding van deze melding een onderzoek ingesteld door een onderzoeksteam van het ministerie. De resultaten van het onderzoek moeten uitwijzen of de melding strookt met de feiten.

Ik hoop dat u er begrip voor hebt dat de ambassade verder geen mededelingen kan doen.”

Tjaco van den Hout

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Mededeling van de Nederlandse ambassadeur”

 1. robot zegt op

  hij kan of wil geen mededelingen geven,meneer vergeet dat hij wordt betaald uit gemeenschapsgeld.Eigenlijk gaat het niemand wat aan,of zie ik dat ff verkeerd?

 2. Steve zegt op

  Ik denk dat hij er verstandig aan doet om nu niets te zeggen, dat zal ook wel niet mogen. Uitspraken van hem kunnen het onderzoek beïnvloeden.

 3. Hans Bos zegt op

  Het is verklaarbaar dat Van den Hout gedurende het onderzoek niets zegt. Dat hij wordt betaald uit gemeenschapsgeld wil niet zeggen dat hij een lopend onderzoek mag doorkruisen.

 4. robot zegt op

  wanneer een Nederlander(burger)kinderen misbruikt of andere misdaden begaat,zijn zij als eersten die de NL justitie informeren,prima,maar om je eigen straatje schoon te houden is op z’n minst merkwaardig of is het nou onwaardig.

 5. Wim zegt op

  Vreemd, hij kan en wil geen mededelingen doen. Maar in zijn bericht wel aangeven dat de betreffende klokkenluider een tijdelijk contract heeft wat niet wordt verlengt.

 6. marianne zegt op

  Nou vandaag in de telegraaf zullen ze toch niet weer onzin verklappen?Het is een schandalige vertoning van de wijze waarop trouwe hardwerkende eerlijke nederlanders worden vertegenwoordigd.Hoe hoger de Heer hoe…….
  Maargoed,er zullen altijd sukkels zijn dit soort te blijven verdedigen.Nederlanders gaat u maar rustig slapen,haha.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website