Autoverhuurbedrijf Thrifty, onderdeel van Hertz, heeft recent twee nieuwe vestigingen geopend in Thailand. Daar blijft het niet mee want dit jaar worden er nog eens zeven vestigingen geopend.

De overige zeven vestigingen worden allen nabij luchthavens geopend: Bangkok (Suvarnabhumi) en (Don Muang), Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Samui en Khon Kaen.

Thrifty wil flink uitbreiden in Azië, vorig jaar  opende het verhuur bedrijf ook vestigingen in Maleisië, Singapore en de Filipijnen. Hertz opende in 2003 de eerste vestiging in Thailand.

1 reactie op “Thrifty car rental opent vestigingen in Bangkok en Pattaya”

 1. Frans Nico zegt op

  Een aantal jaren geleden waren op luchthaven Suvarnabhumi nog maar drie verhuurders. Inmiddels is dat aantal al meer dan verdubbeld. Het gaat de goede kant op. Meer concurrentie zet de prijzen onder druk. Goed nieuws voor diegene die jaarlijks een auto huren.

  Nog een tip. Ik heb jaarlijks voor vier weken een auto nodig maar huur voor een maand. Dat is goedkoper dan voor vier weken. Eerder terugbrengen is nooit een probleem. Soms huur ik voor zes weken, maar ik ga alleen akkoord met een evenredige verhoging van de maandprijs, dus niet de prijs van een maand plus de prijs van twee weken, want dan betaal ik voor de vijfde en zesde week een hogere weekprijs dan de vier weken daarvoor.

  Zelf koop ik het eigen risico nooit af. Veelal gaat het om een bedrag van ongeveer 5000 THB (circa € 80). In de tien jaar dat ik in Thailand een auto huur was ik eenmaal het eigen risico kwijt. Dat is dus veel voordeliger.

  Dit jaar huurde ik bij de nieuwkomer “Chic Car Rent” via RentalCars.com. Goed geregeld en lagere prijs. Wel foto’s maken van alle eventuele beschadigingen, ook van het interieur (b.v. vlekken of vuile bekleding). Ik ben twee keer teruggelopen om het pick-up rapport aan te laten passen. Men bood zelfs een andere auto aan vanwege vlekken op de bekleding. Ook de borgsom (limietbeperking op mijn credit card) was slechts 5000 THB.

  Concurrentie werkt dus uitstekend.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website