Komende dagen harde regen en wind in Zuid Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
30 oktober 2017

Het Meteorological Department heeft de bewoners van tien provincies in het zuidelijk deel van de Central Plains en het Zuiden gewaarschuwd dat ze de komende dagen zware regens en harde winden kunnen verwachten. Dit kan leiden tot overstromingen.

In de Golf van Thailand en de Andaman zee ontstaan golven tot een hoogte van 2 tot 3 meter. Schepen moeten voorzichtig zijn en kleine bootjes kunnen beter niet uitvaren.

Het onstuimige weer komt door een lagedrukgebied dat langzaam over de Golf van Thailand, het Zuiden en de Andaman zee westwaarts trekt. Vooral het Zuiden krijgt met veel regen te maken.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Komende dagen harde regen en wind in Zuid Thailand”

  1. Alex zegt op

    Zit nu in de trein naar Chiang Mai. Lees vanalles over overstromingen, ga dat dus vanzelf meemaken zo. Maar wil dit weekend naar het zuiden. Iemand enig idee welke plek de meeste “zon garantie” biedt? Voor zover dat te zeggen is natuurlijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website