Twee Thaise nachtclubs in Pattaya werden onverwachts overvallen door de autoriteiten van Chonburi. De provinciale orders om te sluiten als gevolg van de coronavirus pandemie werd met voeten getreden.

Gouverneur Naris Niramaiwong van Chonburi en soldaten van de Internal Security Operations Command bezochten op 21 maart de Pirate Hostess Club in Soi Bongkot 8 en de Texas Pattaya nightclub in South Road

Beiden waren vol met jonge Thais die alcohol dronken en schijnbaar onbezorgd verder feesten ondanks oproepen over sociale afstand vanwege het heersende coronavirus.

Bij Soi Bongkot 8 club, die voor gaf andere bezigheden te hebben op de begane grond, exploiteerde een nachtclub boven. De autoriteiten arresteerden de manager en beschuldigde hem met niet alleen het schenden van de provinciale shutdown order, maar ook het serveren van alcohol zonder een licentie en het bedienen van een nachtclub zonder vergunning. Het bedrijf wordt waarschijnlijk geconfronteerd met een sluiting van vijf jaar.

Deze Thais-georiënteerde club, werd door de autoriteiten stilgelegd en arresteerde ook de bewaker die tevergeefs probeerde om een pistool probeerde weg te werken.

Bron: Pattaya Mail

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Inval in nachtclub’s Pattaya wegens overtreding coronaregels”

  1. Gino zegt op

    Niet alleen deze,
    Ook de uitbater van de bar het Zottekot 3 Soi Buakhow Soi 19 werd gearresteerd.
    Blijkbaar heeft de mede Belgische eigenaar het politie bureel ook nog wat op stelten gezet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website