Tenminste vier personen zijn om het leven gekomen en negentien gewond toen een flatgebouw in aanbouw in Khlong Luang (Pathum Thani) gisterochtend om kwart over vier instortte. Toen de politie en reddingswerkers arriveerden, troffen ze een enorme puinhoop aan; alleen de liftschacht stond nog recht overeind.

In eerste instantie vonden de reddingswerkers drie doden: twee moeders en een kind. Hun lichamen waren gisteravond nog niet weggehaald. De gewonden, de meesten buitenlanders, zijn naar het Thanyaburi en Khlong Luang ziekenhuis gebracht. Drie bevonden zich in kritieke toestand, van wie een inmiddels is overleden (aldus de website van de krant).

Tussen de 10 en 20 arbeiders konden nog niet bevrijd worden. De reddingswerkers voerden een strijd tegen de klok om hen nog voor zonsondergang te redden. De gouverneur van Pathum Thani heeft het leger en de autoriteiten gevraagd zwaar materieel aan te voeren.

Volgens een Myanmarese arbeider werkten zo’n veertig Myanmarese en Thaise arbeiders op de bouwplaats. Het vijf verdiepingen tellende gebouw is een van de twee appartementengebouwen, die er in aanbouw zijn. Het andere is in tact.

(Bron: Bangkok Post, 12 augustus 2014)

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website