De Thaise Post heeft ter ere van de 66ste verjaardag van koning Vajiralongkorn twee sets postzegels uitgegeven, die vanaf de verjaardag van de koning op zaterdag 28 juli te koop zijn.

De eerste set toont koning Rama X, formeel als koning gekleed met een gele achtergrond, de officiële kleur van de koning. Andere achtergro0ndkleuren zijn purper, groen en rood. De 12 postzegels variëren in prijs van 1 baht tot 100 baht. De gecombineerde set heeft een waarde van 250 baht, maar zal inclusief 3 enveloppen verkocht worden voor 265 baht.

De andere nieuwe postzegel met de beeltenis van de koning wordt in een beperkt aantal uitgegeven ter gelegenheid van de verjaardag. Het is een postzegel van 10 baht waarop de koning in een militair unfiorm staat afgebeeld. Deze postzegels zal inclusief een envelop verkocht worden voor 20 baht.

Bron: Thai PBS

1 reactie op “Eerste postzegels met beeltenis van koning Rama X”

  1. Nicky zegt op

    Zodra ik terug ben zal ik ze zeker kopen, daar ik een verwoed verzamelaar heb als vriend. Die zit er al lang op te wachten


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website