Soldaten en agenten houden de wacht in de trein op de Southern Line. De dienst is twee weken onderbroken geweest door een ontploffing in Rangae.

Verjaardagsfeestje voor Nataphol Teepsuwan. Op de voorgrond actieleider Suthep Thaugsuban. Veel PDRC-supporters vinden feestvieren in de huidige omstandigheden ongepast.

Een vrouw heeft zichzelf met een illegaal vuurwapen aangegeven bij de politie. Ze zei liever achter de tralies te zitten dan nog één dag bij haar echtgenoot te zijn met wie ze al 32 jaar samen was. De vrouw werd op haar wenken bediend.

Soldaten arriveren bij het Victory Monument om een mogelijke anti-coup rally tegen te houden.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Coup in Thailand: Fotoalbum vrijdag”

 1. Prathet Thai zegt op

  Foto’s zeggen meer dan woorden, maar soms is er bijschrift nodig om te begrijpen waar de foto over gaat zoals bij de foto die er uit springt, en dat is toch wel die van die vrouw en haar illegale wapen!

  Als je de Thaise cel kiest boven het samen zijn met je echtgenoot, dan is het wel erg slecht gesteld zijn met je huwelijk, zou haar man geweten hebben dat zij een wapen bezat, en hoe zij over hem dacht? als hij hier niet van op de hoogte was, dan mag hij in zijn hadden knijpen dat zij deze keuze heeft gemaakt.

  • colorwings zegt op

   Weglopen, eventueel tijdelijk bij familie logeren en een scheidingsprocedure in gang zetten was blijkbaar een slechtere optie voor haar. Heeft dit wellicht met “losing face” te maken? gemakzucht? onwetendheid? of is ze zo bang voor haar man dat ze zich in de gevangenis veiliger voelt dan ergens waar haar man haar nog kan vinden?

 2. Marcus zegt op

  Beetje omgekeerde wereld. Meeste Thaise worden nadat “echtgenoot” (of iets wat daar op moet lijken) zijn lol gehad heeft in de steek gelaten en ook wat verzorgen van kinderen betreft goed in de kou gezet. En dan als de bliksum een slimme Farang vinden die het koekoeks nest overneemt en zelfs niet door heeft (op golven van pheromonen) hoe hij in de maling genomen wordt., 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website