(athurstock / Shutterstock.com)

Vandaag heeft de Thaise overheid 89 nieuwe geregistreerde besmettingen gemeld. Een 72-jarige Thaise man met chronische klachten is aan de ziekte overleden. Het totaal aantal geregistreerde besmettingen komt daarmee op 2067. Het aantal doden op 20 personen.

Dr. Taweesin Visanuyothin, woordvoerder van het Centrum voor Covid-19 Situation Administration Laat weten dat inmiddels 612 mensen hersteld zijn van het virus.

Taweesin waarschuwt mensen niet te dicht bij oudere familieleden te komen wanneer ze met Songkran eer aan hen bewijzen. Tevens meldde hij dat Covid-19 de afgelopen maand snel verspreid is in de leeftijdsgroep 20 tot 29 omdat ze veel reizen en bijeenkomsten bijwonen.

Overig nieuws

  • Het aantal besmettingen in Phuket is met 13 toegenomen naar 100. Het gaat om 11 Thai en 2 buitenlanders, een 25-jarige Hongaar en een 62-jarige Duitser. De Hongaar had regelmatig uitgaansgelegenheden bezocht in Soi Bangla en had veel contact met buitenlandse toeristen. De Duitser ging ook naar Soi Bangla en had in Bangkok contact gehad met een besmette Thaise man.
  • Militairen gaan ’s nachts de lokale politie en ambtenaren bijstaan om de avondklok van 22 tot 4 uur te handhaven.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website