De Thaise regering meldt op donderdag, 7 nieuwe besmettingen met het coronavirus (Covid-19). Er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van de infectie. Het totaal in Thailand komt daarmee op 2.954 infecties en 55 dodelijke slachtoffers in 68 provincies.

Onder de 7 nieuwe besmettingen zijn drie infecties uit Phuket de andere komen uit de provincie Krabi. Dr. Taweesilp Visanuyothin, woordvoerder van het Centrum voor Covid-19 Situation Administration, zei dat het de eerste keer was dat er geen nieuwe besmettingen werden gemeld waarbij nauw contact is geweest met al eerder besmette patiënten.

Bron: Bangkok Post

An update from the Thai government regarding Thailand’s #COVID19 situation, reporting from the Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) at Government House:

https://www.facebook.com/thailandprd/videos/2283191048655767/

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Coronacrisis Thailand 30 april: 7 nieuwe besmettingen, geen sterfgevallen gemeld”

  1. T zegt op

    Dit soort cijfers maakt de huidige lockdown situatie in Thailand absoluut ongeloofwaardig, landen als Taiwan hebben vergelijkbare cijfers en daar loopt het dagelijks leven en de economie gewoon door.
    Ik begin me langzaam af te vragen of er in veel landen niet meer speelt als enkel het corona verhaaltje…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website