De Thaise regering meldt op zondag, 15 nieuwe besmettingen met het coronavirus (Covid-19). Er is niemand overleden. Sinds de uitbraak in januari zijn er in totaal op 2.922 besmettingen geregistreerd. Er zijn tot nu toe 51 personen in het ziekenhuis overleden.

Twee nieuwe infecties werden gemeld uit de zuidelijke provincie Yala, waar de autoriteiten de bevolking meer zijn gaan testen vanwege de hoge infectiecijfers, alsus Taweesilp Visanuyothin, woordvoerder van het Centrum voor Covid-19 Situation Administration.

Sinds de uitbraak in Thailand zijn 2.594 patiënten hersteld en ontslagen uit het ziekenhuis.

Bron: Bangkok Post

An update from the Thai government regarding Thailand’s #COVID19 situation, reporting from the Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) at Government House:

https://www.facebook.com/thailandprd/videos/876372439434827/

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Coronacrisis Thailand 26 april: 15 nieuwe besmettingen en geen overlijden gemeld”

  1. Kees zegt op

    Er zijn in Thailand (naar verhouding) maar weinig mensen overleden aan corona.Voor zover bekend.
    Maar er wordt niets vermeld over de mensen die indirect sterven (zelfmoord plegen) als gevolg van de maatregelen i.v.m. corona.

  2. Mike zegt op

    Het middel is duidelijk erger dan de kwaal in Thailand, in de hele corona crisis zijn er 50 mensen overleden en dat over een periode van 3 maanden….. Per dag komen er meer dan 60 om in het verkeer en daar leggen we het land al helemaal niet voor stil.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website