De Thaise overheid meldt op dinsdag, 19 nieuwe besmettingen met het coronavirus (Covid-19). Na drie dagen zonder sterfgevallen wordt vandaag weer een overlijden gemeld.

Het totaal aantal  coronapatiënten komt nu op 2811. Een 50-jarige taxichauffeur die passagiers vervoerde van een boksstadion is overleden. Dr. Taweesilp Visanuyothin, woordvoerder van het Centrum voor Covid-19 Situation Administration  zei dat de taxichauffeur diabetes type 2 had, een slecht gereguleerde bloedsuikerspiegel en rookte. Hij nam passagiers mee naar het boksstadion Lumpinee, en haalde ook passagiers op.

Dr. Taweesilp is tevreden over het lage aantal nieuwe besmettingen, volgens hem het resultaat van de lockdown. In de afgelopen 24 uur zijn 109 patiënten hersteld en uit ziekenhuizen ontslagen. Het totaal aantal herstelde patiënten steeg tot 2.108. Er verblijven nu nog slechts 655 patiënten met corona in ziekenhuizen. Achtenveertig patiënten zijn in het ziekenhuis overleden. De arts laat weten dat er voldoende ziekenhuisbedden zijn voor geïnfecteerden met Corona.

Bron: Bangkok Post

An update from the Thai government regarding Thailand’s #COVID19 situation, reporting from the Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) at Government House:

https://www.facebook.com/thailandprd/videos/1087409011639813/

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website