De Thaise regering meldt op dinsdag, 1 nieuwe besmettingen met het coronavirus (Covid-19). Er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van de infectie. Het totaal in Thailand komt daarmee op 2.988 infecties en 54 dodelijke slachtoffers.

Dr. Taweesilp Visanuyothin, woordvoerder van het Centrum voor Covid-19 Situation Administration, zei dat de nieuwe besmetting een Thaise man van 45 jaar betreft, uit de zuidelijke grensprovincie Narathiwat. Hij is diabetespatient.

De oorzaak van de infectie wordt onderzocht omdat de man religieuze plaatsen had bezocht, religieuze ceremonies in een ander land had bijgewoond en in nauw contact stond met familieleden en buurtbewoners, aldus Dr. Taweesilp.

Dr. Taweesilp waarschuwde dat mensen voorzorgsmaatregelen moeten nemen tijdens een bezoek aan drukke plaatsen, vooral nu de regering de maatregelen heeft versoepeld.

Bron: Bangkok Post

An update from the Thai government regarding Thailand’s #COVID19 situation, reporting from the Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) at Government House:

https://www.facebook.com/thailandprd/videos/816007632139890/

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Coronacrisis Thailand: 1 nieuwe besmetting, geen overlijden”

  1. albert zegt op

    ja net zoals in Cambodja 🙂

  2. fred zegt op

    Mochten er echt wel veel meer gevallen zijn zou men dit niet in de doofpot kunnen blijven stoppen. Mijn vrouw kent bijvoorbeeld geen bekende Thai die zouden besmet zijn zie zwaar ziek of overleden zijn aan het virus.
    Dit zou ook snel geweten zijn in de talrijke ziekenhuizen.
    Volgens mij is het simpel …..massaal mondmaskers gebruiken. Spijtig dat men deze simpele oplossing in het westen maar wil blijven negeren. Ongegrijpelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website