De politie van Pattaya heeft woensdag een 49-jarige Amerikaan gearresteerd die zijn Thaise vrouw had mishandeld en met een mes ernstig heeft verwond.

Om 05.30 uur werd de politie gewaarschuwd dat een Thaise vrouw op Beach Road in Jomtien bij een politiepost op de grond lag met haar zevenjarige zoon bij haar. De zwaargewonde vrouw werd onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht. Een bewaker van het Condotel vertelde de politie dat de vrouw samen met haar zoon het gebouw was ontvlucht en hulp zocht.

De politie onderzocht een kamer op de derde verdieping van het Condotel en arresteerden de  daar aanwezig Amerikaan. Volgens de politie lagen er zes messen verspreid op de vloer in de kamer. Verder vond de politie een lege fles whisky op de vloer en de drug Crystal Meth in een lade.

Bron: The Nation

2 reacties op “Amerikaan (49) in Pattaya gearresteerd na het neersteken van Thaise echtgenote”

  1. Pat zegt op

    Mijn gedachten gaan in de allereerste plaats uit naar het jongetje van amper 7 jaar!! Hoe erg moet deze ervaring wel niet zijn voor dat kind…

  2. Jacques zegt op

    Ja zo’n familiedrama hakt er altijd in. Voor niemand een pretje en wat zo’n kind meemaakt en de vrouw overkomt, te triest voor woorden. Kennelijk heeft de dader een zwakke geest en de drank en drugs in het lichaam. Waar dit al niet goed voor is. De drugshandel woelt nog tierig en er lopen nog velen rond met een flinke bankrekening, want er wordt aan de drugshandel nog veel verdient. Ook de drugshandelaren zijn behept met een verziekt gedachtengoed, waar we het mee moeten doen. Ja er is nog veel mis op de wereld en dit soort berichten onderstreept het maar weer eens.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website