Wie op zoek is naar wat nachtelijk vertier in Bangkok maar Nana of Soi Cowboy te plat vindt, kan naar een wat chiquere nachtclub gaan.

Een vrij nieuwe nachtclub is The Mansion aan de Royal City Avenue Road in Bangkok. The Mansion noemt zichzelf een ‘new Burlesque Styled Nightclub’ met de focus op live entertainment.

“Stel je Las Vegas voor en beleef dit in Bangkok. Sensuele dansers, de beste live muziek en performers, meer dan 100 hostessen en een spectaculaire audio visuele ervaring”, zo belooft The Mansion haar bezoekers.

Deze horecagelegeheid laat verder weten dat je geen lid van de club hoeft te zijn of dit te worden. Er is geen entree fee en geen minimum besteding. Er zijn diverse thema-avonden zoals een lingerie masquerade, lap dance avond en de wet t-shirt time.

De nachtclub is geopend van woensdag tot en met zondag: 22.00 – 3.00 uur.

Meer informatie

Video The Mansion NightClub Bangkok

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/1ioOgJWR1DY[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Uitgaan in Bangkok: The Mansion Club (video)”

  1. Colson zegt op

    Geef dan ook even het adres op dan weten wij allemaal waar dit etablissement is gelegen. Faceboek is voor mij en nog velen taboe. Groet. J. Colson

  2. Samee zegt op

    Moderator: link werkt niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website