Thailand Coyote Dance (video)

Door Redactie
Geplaatst in Nachtleven, Thailand tips, Uitgaan
Tags: , ,
2 augustus 2013

In Thailand staat een bepaalde manier van sexy dansen bekend als de Coyote dance. De meisjes die deze dans uitvoeren heten, je raadt het al: Coyote danseressen.

“Coyote” komt van de film “Coyote Ugly” uit het jaar 2000, een film over de nachtclub met die naam waarin boeiende dames spannende dansvoorstellingen op de bar geven.

Bijna verboden

In 2006 overwoog de Thaise overheid om jonge vrouwen (18, 19, 20, enz.) te verbieden een baan aan te nemen als Coyote danseres. De motivatie daarvoor was dat het dansen te intensief en te zwaar zou zijn voor jonge meisjes. De werkelijke reden was dat toeristen niet de verkeerde indruk moesten krijgen van Thaise vrouwen…

Video Coyote dance

Voor de liefhebbers nog wat Thaise Coyote Dance in deze video:

[youtube]http://youtu.be/rrXpzAFWy1s[/youtube]

6 reacties op “Thailand Coyote Dance (video)”

 1. Bert, khun Nok zegt op

  Wel ik vind dat een toffe dans, laat ze zich maar lekker uitleven. ‘De toeristen een verkeerde indruk krijgen van Thaise vrouwen’? Laat me eens lachen. Zelfs de dansjes die ze als jonge meisjes op school leren zijn erotisch getint. Schijnheiligheid weer troef van de Thaise overheid. Jonge Thaise vrouwen houden van sex, wat is daar verkeerd aan?
  Groeten, Bert.

 2. Leo Bosch zegt op

  Ik was gisteravond met mijn vrouw op een zgn. “Nang Buat “-party uitgenodigd.
  Ik weet niet of ik het correct spel, maar het is een party die gegeven wordt, ter ere van de zoon van de gastheer-en vrouw, die een aantal maanden als monnik intreedt , als dank , of uit respect voor zijn ouders, heeft men mij verteld.

  De betreffende zoon liep kaalgeschoren in een prachtig wit met goud afgezet gewaad rond om iedereen te begroeten. Ik schat zo’n 5 of 600 gasten.
  En alles verliep zeer beschaafd.

  Er werd de hele avond gegeten en gedronken, er was muziek en ook verschillende optredens.
  Zo traden er ook een paar groepen van jonge meisjes op in de leeftijd van, ik schat zo’n 6 of 7 jaar.
  (De gastvrouw was lerares op de plaatselijke school)

  Mijn mond viel open van verbazing toen ik zag hoe sexy ze waren gekleed en opgemaakt.
  Minuscule bikinislipjes en bovenstukjes.
  En ze hadden hun dansjes perfect ingestudeerd , en wat Khun Nok opperde, erotisch getint, is nog zacht uitgedrukt .
  Ik zou het eerder als wulps en suggestief betiteld hebben.

  Over dubbele moraal gesproken.
  Amazing Thailand.!

  Leo Bosch.

 3. loe zegt op

  Ik heb begrepen, dat Coyote danseressen over het algemeen niet beschikbaar zijn voor
  slaapkamer acrobatiek, terwijl de ”normale” paaldanseressen dat wel zijn.
  Sommige coyote dansgroepjes trekken op 1 avond van bar tot bar om hun kunsten te vertonen en worden daar flink voor betaald.
  Maar ja, voor veel geld is alles te koop, denk ik. 🙂

 4. BA zegt op

  Die dames zijn wel degelijk beschikbaar voor de activiteiten welke Loe bedoeld al zal het een beetje van de dame zelf afhangen en misschien de plaats.

  In Khonkaen waar ik tegenwoordig zit heb je een disco welke Rad heet. Het publiek wat daar over het algemeen komt zijn de Thai welke het beter voor elkaar hebben zeg maar. Voor de beeldvorming, voor een flesje Chang betaal je er 200 baht en de gemixte dranken zullen nog wel duurder zijn. Daar is ook een Coyote zaal, dat is een beetje het Thai equivalent voor de gogo bar van de falang zeg maar.

  Als de dames uitgedanst zijn dan komen ze van het podium af en komen ze de klanten gezelschap houden. Gaan wat drankjes over en weer enz. Die dames zijn wel in voor wat activiteiten tegen betaling maar ze moeten wel tot sluitingstijd wachten, je kan ze niet barfinen zogezegd. Verder zijn de dames daar voornamelijk van het type slank, tenger, witte huid, lang, kleine borsten enz, voornamelijk het type waar de Thai op valt. Ze vragen ook bedragen die een stuk hoger liggen als wat een falang in bijvoorbeeld Pattaya betaald. Sommigen doen het omdat ze hopen op die manier een welgestelde man te ontmoeten of om zo de status van Mia Noi te bemachtigen. Ik was er met mijn vriendin omdat ik het gewoon wel eens wilde zien dus dan krijg je geen aandacht van de dames 🙂 Er zaten een paar falang op leeftijd in de zaal maar die kregen ook verdacht weinig aandacht, het meeste ging toch uit naar de Thai in de zaal. Dit is ook voornamelijk een Thai markt denk ik zo.

 5. BA zegt op

  Ik vraag me overigens af of Coyote dancing wel werkelijk afkomstig is van die film, volgens mij bestaat het al veel langer. In Singapore werken een hoop Thai dames en daar staat ook de originele ‘Coyote Ugly’ bar, op Mohammed Sultan Road. Kan me vergissen maar volgens mij was die bar er voor de film. Het gaat er wel net zo toe als in de film alleen dan met Aziatische dames 🙂 En je had er al langer de Orchard Tower waar een hoop Thai werken als danseressen en gezelschapsdames.

 6. ruud NK zegt op

  Ik kan mij niet voorstellen, dat deze dames na een avond op deze wijze dansen geen honger krijgen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website