Bargirl Ning bleekt haar vagina (video)

Door Redactie
Geplaatst in Maatschappij
Tags: , ,
25 mei 2015

Metropolis (VPRO) volgt in Bangkok het karaokemeisje Ning (29). Bewust van haar uiterlijk doet ze haar best om er altijd tiptop uit te zien. Ook haar vagina ontsnapt niet aan haar streven naar perfectie, wat voor haar betekent: hoe witter, hoe mooier. Met een speciale crème maakt ze haar een tintje lichter.

Metropolis is een buitenlandprogramma van de VPRO dat sinds 4 april 2008 wordt uitgezonden op Nederland 3. Het is een multimediaproject waarbij lokale correspondenten (jonge filmmakers en videobloggers) wereldwijd een inkijk geven in hun leven, hun land, hun nieuws en hun levensstijl. Kern van het programma vormt een netwerk van meer dan vijftig correspondenten over de hele wereld.

Op 14 mei 2009 won de website van het televisieprogramma Metropolis de Zilveren Prichettprijs. In 2010 kreeg Metropolis de Nederlandse persprijs De Tegel in de rubriek Nieuws.

Metropolis komt tot stand met steun van Hivos, het Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking.

Video: Ning bleekt haar vagina

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website