Wie weet een goede makelaar om mijn vastgoed in Chiang Mai te verkopen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 december 2022

Beste lezers,

Ik woon in KhiLek, MaeRim, ChiangMai. Mijn leeftijd is 71 en mijn gezondheid gaat snel achteruit en stop met ondernemen. Daarom wil ik met spoed mijn 2 properties hier snel verkopen en kleiner gaan wonen. Wie weet hier een goede makelaar om mijn properties snel te verkopen en/of investeerders die hier voornamelijk in zakelijk onroerend goed beleggen?

Het gaat om een villa met grote bedrijfsruimte en een warehouse + winkel + apartment. Alles zo’n 20 a 25% onder de getaxeerde waarde.

Groet,

Herman

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Wie weet een goede makelaar om mijn vastgoed in Chiang Mai te verkopen?”

 1. Marco Meintsma zegt op

  Hallo, ik kan je wel helpen. Heb een goede vriendin thaise. Zeer,betrouwbaar en bekend met Nederland. Zij heeft vele Nederlandse vrienden en groot netwerk. Er is dus ook wel een vertaler voor handen. Ze zet zelf grote projecten op. En een hele bijdehante dame. Veel respect voor. Stuurde maar een email op m-meintsma@caiway.nl ik ben tot 25 dec in Thailand. En dus bereikbaar op 0632516531. Hoor het graag van je, Marco Meintsma st Pieter 19 4731gb Oudenbosch/ Sapaya CHAINAT THAILAND.

 2. Roger Rikkers zegt op

  Beste Herman,

  Goed dat je jouw bericht hier deelt. Ik ken een zelfstandige makelaar die als werkgebied de provincie Chiang Mai heeft. Ze doet dit al 12 jaar en spreekt ook Engels. Haar naam is Norah Triya-Anun en haar contactgegevens kun je via onderstaande link vinden. Succes ermee!

  https://www.facebook.com/Propertypro.thailand?mibextid=ZbWKwL

  Hartelijke groet,
  Roger

 3. Jan zegt op

  Ik kan je Aunchisa THONGPOO aanraden. Zij werkt voor een (en enkel voor) 16-tal “farangs”, om hun huizen of condo’s te kopen/verkopen, huren/verhuren, onderhouden, herinrichten, aanschaf meubilair …. en spreekt uitstekend Engels.

  Her coördinates :
  +66 97 961 0255
  line aunchi999
  อัญชิสา ทองภู่

  • Jan zegt op

   En zo woont in CHIANG MAI zelf. Amphur WATKET.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website