Waarom gedragen bardames in Thailand zich de tweede keer anders?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
14 oktober 2023

Beste lezers,

Ik kom regelmatig in Thailand en geniet daar van het uitgaansleven. Soms, niet altijd, klikt het met een bardame en dan neem ik haar mee om ergens te eten, te drinken en het eindigt dan in mijn hotelkamer in een hete nacht. Dat is vrijwel altijd leuk.

Maar wat mij opvalt, is dat als ik dezelfde dame weer uit de bar pluk bijvoorbeeld de volgende dag of een paar dagen later zij zich anders gedragen. En dan bedoel ik vooral tussen de lakens. Het lijkt er op alsof ze dan minder hun best doen. Het is dan wat dat betreft minder leuk dan de eerste keer.

Weet iemand waar dat aan ligt?

Groet,

Wil

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

9 reacties op “Waarom gedragen bardames in Thailand zich de tweede keer anders?”

 1. Ton Kersten zegt op

  Gemakzucht. De toppers onderscheiden zich door elke keer goede service te verlenen en zelfs iets extras te doen. Als een dame tijdens 2e of 3e keer minder haar best doet, zie ik haar niet weer en ben daar naar haar ook duidelijk in als ze vraagt voor opnieuw contact.

 2. Peerlings zegt op

  Sorry mensen ik ben geen man van de bar meiden, Maar als een vrouw zich de tweede keer anders gedraagt dan de eerste keer. Zou je dan niet eerst eens in de spiegel kijken hou jullie je tegen over deze dames gedragen!!!!! ik denk ga eerst eens bij jullie zelf ten vragen ben ik wel een goede partner voor deze dame. Of je bakt er zelf niets van bij de Damen en hoe gedraag jij tegen over haar. Ik neem aan dat jullie ervaring met vrouwen op een heel laag pitje staan. Dus meneer beneem je tegen over een Damen zoals tegen je moeder bent ben ook eens echt lief voor haar. Maak ook haar eens gelukkig en denk niet alleen aan je zelf. Maar ik denk dat de vraag steller dat niet begrijpt.

 3. jos smets zegt op

  ze kan en mag ook al eens een baaldag hebben,of last van haar vrouwelijkheid, of zorgen en problemen in familieverband,oneenigheid met een collega of de bareigenaar,er kunnen meerdere redenen zijn dat ze eens geen goesting heeft,ik ben er ook niet altijd voor in de stemming,kan ook met hygiene te maken hebben,of net daarvoor een lastige veeleiesende farang gehad…….het valt te begrijpen dus.

 4. Erik Kuijpers zegt op

  Wil, vraag haar je een tweede of zoveelste keer dan heeft ze je gevangen! En je geeft toch geen worm aan een al gevangen vis?

 5. Soi zegt op

  Als ze van worst houdt hoeft ze toch niet meteen het hele varken?

 6. bennietpeter zegt op

  Mensen blijven mensen en derhalve kan het variëren.
  Zo ben je 10 jaar getrouwd, heb je een gezin, alles lijkt goed en dan besluit je vrouw anders.
  Legio factoren welke het anders kunnen maken.
  The Answer, my friend, is blowing in the wind.

 7. Rudy zegt op

  Meestal een poging om je een schuldgevoel te geven dat je de eerste keer te weinig zou betaald hebben.

 8. Leen zegt op

  Veel dames zijn ook op zoek naar een vaste partner, als dit elke keer zo gebeurd is de kans er dat ze de eerste avond je als potentiële kandidaat zien, maar de 2e avond weten dat dit niet het geval zal zijn.

 9. khun moo zegt op

  Bijna alle van deze dames doen dit werk om inkomen te generen voor hun kinderen en voor hun familie.
  Het beste is voor hun is een vaste partner die hun zorgen financieel kan overnemen.
  Wanneer blijkt dat jij niet degene bent, ben je gewoon een klant.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website