Lezersvraag: Waar kan je uitgaan in Bangkok?

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
20 september 2013

Hallo iedereen,

Over een paar maanden dan is het zover, onze eerste reis naar Thailand. Omdat wij ook een paar dagen Bangkok doen zitten wij met de volgende vraag.

Waar kan je als buitenlander uitgaan in Bangkok? Wat wij niet zoeken is van die bars met prostituees en zo. Wat we zoeken is clubs met DJ’s, discotheken en af en toe een liveband. Is er ook een centraal uitgaansgebied?

Het lijkt ons leuk om te gaan stappen waar ook veel Thai komen? Is dat mogelijk en is dat ook veilig?

Graag tips en advies.

Heel erg bedankt.

Eddy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag: Waar kan je uitgaan in Bangkok?”

 1. Farang tingtong zegt op

  Route 66 is een zeer bekende in discotheek hier in Bangkok, hier komen toeristen en Thai, deze club is verdeeld in drie zalen, elke zaal draait zijn eigen muziekstijl in de eerste zaal draait men voornamelijk trance en techno met lokale en internationale DJs, in zaal twee speelt men voornamelijk Thaise popmuziek, en in zaal drie Amerikaanse Hip Hop.

  Wat ook geweldig leuk is om een keertje te bezoeken, is het Holland beer house,behalve dat er een molen voor de deur staat, heeft verder niets met Holland.
  Hier word je genot van een Holland biertje getrakteerd op een schitterend show vol met Thaise artiesten, in echt een geweldig Thaise zweer word het ene Thaise pop nummer na het andere ten gehore gebracht, de zaal gaat vanaf het eerste nummer helemaal los, zeker een aanrader.

 2. Mathias zegt op

  Hahaha beste Eddy. ik merk al aan je vraag dat het de eerste keer is dat je Thailand gaat bezoeken. Discotheken Pattaya, Bangkok of welke echte toeristenplaats je ook bezoekt. Waar denk jij dat prostituees zich ophouden? In dit geval noemen wij het freelancers. Dit zijn meiden die niet in een bar werken, maar proberen om iemand vanuit een discotheek of bar mee te nemen. Uiteraard moet hier voor betaald worden. Het moge duidelijk zijn waar de buitenlandse toerist zich bevind, bevinden zij zich ook. Beergarden, soi 7 Sukumvhit lijkt me een leuk leerproces en nog leuk ook! Discotheken zijn er te over in heel Bangkok. Centrale uitgaansgelegenheden Nana en Soi Cowboy moet je gewoon eens geweest zijn! Goede band en duurder segment moet je Hard Rock Cafe zijn op Siam Square. Fijne reis naar het prachtige Thailand!

 3. Bas zegt op

  Uitgaansgebied in Bangkok waar veel Thai maar ook wel toeristen komen is RCA (Royal City Avenue). Ruime keus uit discotheken en bars. Mijn favorieten:

  – Slim/Flix
  – Route 66

  Als toerist betaal je hier entree en de Thai komen gratis binnen. Entree bedrag is vaak gelijk aan de prijs van 2 drankjes en bij binnenkomst krijg je………..2 gratis drankjes. Of flinke korting op een fles drank.

  Op een paar auto minuten hier vandaan:

  – Club NarZ

  Geweldige mooie discotheek met voornamelijk Thai maar ook toeristen. Af en toe zijn hier première feesten van films, thema avonden of treden er internationale DJ’s op (bijvoorbeeld Carl Cox)

  Deze club kom laat op gang dus mijn advies is om hier je stap avond af te sluiten.

  Plekken waar je moet zijn als je alleen tussen de Thai wilt staan:

  – Demo
  – Safehouse
  – Nanglen
  – Escobar

  Allen gelegen in de wijk Thonglor (Sukhumvit soi 55). In mijn ogen veiliger dan andere uitgaansplekken in Bangkok omdat juist hier minder toeristen komen. Deze clubs zijn geliefd onder de rijkere en moderne jeugd van Bangkok.

  Sukhumvit soi 11 is een mengelmoes van bars, clubs en restaurants. Mijn favorieten:
  – Q Bar
  – Levels
  – Above Eleven
  – Bed Supper Club

  Of een drankje op straat, besteld in een gepimpt busje met harde muziek.

  Voor al deze gelegenheden geld wel dat je er in ieder geval netjes (casual) bij moet lopen wil je binnen komen.

  Ga je liever op je slippers en in korte broek jezelf bezatten kan ik maar 1 ding aanraden:

  Khao San Road.

  24 uur per dag kun je hier helemaal je gang gaan. Voornamelijk toeristen.

  Vooral als je met een groep op stap gaat kan het handig zijn om het volgende te weten: In een club is het natuurlijk veel goedkoper om een losse fles drank en een paar mixers te kopen dan afzonderlijk je whisky cola of andere mixjes te bestellen. Maar als je meerdere clubs bezoekt op 1 avond en je wilt een beetje bij blijven, is zo’n grote fles whisky in elke club wel erg veel. In Bangkok is er vaak de mogelijkheid om je fles op te laten bergen en hier op een later moment mee verder te gaan. Wanneer je besluit dat het tijd is voor de volgende club maak je duidelijk dat je vertrekt. De medewerker markeert op de fles waar je bent gebleven, nummert de fles en geeft jou een kaartje met hetzelfde nummer en een indicatie van de hoeveelheid drank in de fles. Handig!

  Veel stap plezier in Bangkok!

 4. martin zegt op

  Er bestaan verschillende gratis Google APPS die je een overzicht geven op allerlei gebied over Bangkok. Want ik ga er van uit, dat je ook informatie nodig hebt over restaurants en transport. Buitendien kun je daar gratis kaarten van Bangkok downloaden zover je niet gebruikt maakt van een Navi ?. martin

 5. Sjaak S zegt op

  Hierbij mis ik het saxofoon (saxophone) in de buurt van Victory Monument. Een gezellige jazzclub waar live wordt opgetreden en ook echte mensen uit Bangkok komen. Je kunt er ook iets eten.
  Trouwens ook de discotheken in de buurt van Patpong, Chitlom, Nana en dergelijke zijn, als je graag danst, niet slecht. De “prostituees” die daar zijn, laten je doorgaans met rust. En als je in kontakt komt, is het voor 99% van vriendelijke aard.
  De echte nachtclubs waar je gelokt wordt met goedkope dranken en erotische shows zou ik links (en rechts) laten liggen. Mensonterend en ook een ripp off.

 6. beddicht zegt op

  BED is dicht=closed since 1/9 of zo.
  Holland Beer Hse begon zijn leven als HEINEKEN Beer Hse (in det periode dat dit merk daar begon) en staat vele 10tallen Kms vanaf centraal BKK langs Ram 2. Verspreid over BKK zijn er diverse grote feesthallen met vrijwel identiek program.
  Overigens zal het voor velen de nodide aanpassing kosten aan hoe het in de gemiddelde thaise feesthal/disco aan toe gaat. in je 1tje erheen is bijna nooit zo leuk.

 7. Bart zegt op

  he,
  ik ga al 7 jaar naar Bangkok…. Climax is een danstent dat zowel dj’s gun prestaties doen en er komen elke avond 4 live band optreden… een goede plaats voor muziek en fun… is geen nachtclub…. goede raad, als je graag een glaasje drinkt, bestel een fles aan de inkom, zo moet je geen ingang betalen, en is de fles niet leeg kan je die opzij laten zetten, voor de dag of enkele dagen nadien, en terug moet je geen ingang betalen… mooi meegenomen zou ik zeggen… beste dagen vrijdag en zaterdag avond vanaf 23.30uur, rest van de dagen is de club ook open… veel plezier zou ik zeggen.
  en je hebt ook nog insomnia maar daar is enkel dansmuziek geen live clubs

 8. Roland zegt op

  Kom naar Sukhumvit Road 55, Soi THONG LO !!!

  Je vindt er vanalles wat het uitgangsleven kan bieden, maar dan wel geen prostitutie, zoals je het ook wilt.

  Eigenlijk stelt Thong Lo weinig voor zolang het klaar is, maar eens de zon onder wordt het het echte Thong Lo !!

  Tevens eenvoudig te bereiken met de BTS (Skytrain), BTS station Thong Lo.

  Veel plezier.

 9. rori zegt op

  Voor vaak alleen thai maar daarom niet minder leuk.
  Saphan khwai district

  Vanaf Ari aan de rechter zijde een aantal straten met veel bars met thaise en westerse muziek.
  natuurlijk ook veel karaoke daar

  • rori zegt op

   sorry bedankt iets te snel en vorig vericht misschien onduidelijk

   Met de skytrain vanaf richting Ari uitstappen saphan khwai en dan aan re rechterzijde de soi’s

 10. Robbert zegt op

  Beste club/bar op dit moment in Bangkok is “Maggie Choo” onder het Novotel Fenix Silom. Het ziet er uit als een Chinese opiumtent uit de jaren twintig. Helemaal te gek !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website