Beste lezers,

Nog twee weekjes werken en ik kan terug op reis naar Thailand, het aftellen is dus begonnen. Wat ook terug op de planning staat is het bezoek aan de Nederlandse ambassade om het visum van mijn vriendin in orde te brengen. Niet dat ik daar veel problemen verwacht want ze is al meerdere keren naar Nederland op bezoek geweest.

Wat dus ook moet gebeuren is het zoeken naar een ticket voor haar vanuit bangkok naar Amsterdam of Brussel. Hier in BE-NL vind je heel veel sites (Connections.be, eBookers, Supersaver, Tix, en vele anderen ) waar je rustig wat kan zoeken en waar je ook heel vaak promoties hebt voor vluchten naar BKK.

Mijn vraag is nu zijn er in Thailand ook zulke betrouwbare sites waar je kan zoeken voor een ticket van BKK naar Brussel-Amsterdam? Of waar boeken andere forumleden nu hun tickets voor hun vriendin?

Nu ga ik meestal enkele reisbureaus of in Pattaya en vraag daar naar de prijzen.

Groeten,

Peter

15 reacties op “Lezersvraag: Bestaat er in Thailand een website waar je goedkoop vliegtickets naar NL kan boeken?”

 1. David H. zegt op

  http://www.evaair.com/en-global/bangkok/TC2-all-classes-promotion-may-jun-2015.html

  Naargelang de periode momenteel bookingaanbod 22500 of 25400 baht tot 2 maand verblijf BKK>>Ams (Antwerpen>Brussel mogelijk via pendel bus by EVA en retour naar BKK

 2. mr. Thailand zegt op

  De websites zijn helemaal dezelfde als voor de omgekeerde reis. De prijzen helaas niet. (Die zijn hoger)
  Ik zou eens kijken op Skyscanner en Kayak. Eventueel achteraf ook eens kijken op de site van de luchtvaartmaatschappij, wat toch de beste plaats is om ‘m te boeken.
  Eventueel kun je ook kijken voor vluchten naar Düsseldorf of Parijs
  En, vanaf het najaar vliegt ook Eurowings vanaf €399 op deze route uit Keulen.
  Succes!

  • Johan zegt op

   Hoezo is boeken bij de luchtvaartmaatschappij de beste plaats??? Heb gisteren geboekt bij gate1.nl en tegelijkertijd waren de tickets op exact dezelfde vlucht op de site van de luchtvaartmaatschappij (Qatar) bijna € 200 duurder, begrijp zelf ook nog steeds niet waarom maar was toch echt zo.

   • mr. Thailand zegt op

    Ik bedoelde eerder dat fe luchtvaartmaatschappij de beste plaats is indien de prijs gelijk is dan elders.
    Het gebeurt inderdaad soms dat dit niet het geval is, maar dan biedt een website als skyscanner uitkomst.

    • Theo zegt op

     Ik zoek vooral met Skyscanner. Mijn ervaring is dat boeken bij de luchtvaartmaatschappijen duurder is dan via Skyscanner.

 3. Cornelis zegt op

  Op een site zoals bij voorbeeld Skyscanner kun je tickets tussen alle vliegbestemmingen in de wijde wereld zoeken. Vervolgens zo mogelijk boeken op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

 4. Martin zegt op

  Google Flight, is hier ook eens genoemd, werkt prettig.

 5. eugeen zegt op

  De meeste van die websites zijn trouwens Europese.
  Tot een paar jaar geleden boekte ik ook steeds via dergelijkse sites. Maar nu weet ik dat het goedkoper is als ik hier een maad of twee vooraf in Pattaya naar een office ga en hen zeg dat ik ongeveer op datum X wil vertrekken en datum Y de retour wil. en bv met maatschappij Z wil vliegen.
  Twee of drie weken later krijg ik dan telefoon van het office. Die offices ontvangen geregeld goede promoties (in baht) en ik betaal zo altijd minder dan ik op het internet kan vinden.

 6. Fransamsterdam zegt op

  Je kunt googelen op bijvoorbeeld อัมสเตอร์ดัมตั๋วราคาถูกกรุงเทพฯ
  Of je zoekt op Google.nl naar
  Vluchten Bangkok Amsterdam
  Dan verschijnt in de menubalk of onder ‘more’ de optie ‘vluchten’. Daar klik je op en dan zie je hoe dat bij Google werkt.
  Succes!

 7. Rien zegt op

  Kijk eens op : cheaptickets.co.th

  • gerard zegt op

   Heb hier zelf zeer slechte ervaring mee,, omdat ik na het vinden van een passend aanbod wilde boeken maar mijn betaalpas moest eerst geautoriseerd worden.
   Heb dit gemeld en gevraagd om een optie te nemen, maar bij bij terugkeer van de bank plm 1,5 uur waren de tickets ineens 10.000 bath duurder per stuk wel te verstaan.
   Reclameren had geen enkele zin ook niet bij moedermaatschappij TRAVIX

 8. Chiang Moi zegt op

  Ik heb voor mijn vriendin in 2013 een ticket geboekt van Bangkok via Kuala Lumpur naar Amsterdam gewoon geboekt in NL via Cheap Tickets.nl gewoon Nederlandse prijzen. Ticket naar Thailand via mail gestuurd. Geen enkel probleem. (was voor de 2 crases van M.A. trouwens)

 9. Ruud Vorster zegt op

  http://www.malaysiaairlines.com/nl/en.html
  Kijk hier ook maar eens na !!

 10. Ronald zegt op

  Hallo Peter,
  Zelf ga ik over 3 weken naar Thailand om mijn vriendin weer te zien en om voor haar een visum aan te vragen om naar Nederland te kunnen komen. Ik lees dat jij dit al vaker hebt gedaan en zou graag met je in contact willen komen om je wat dingen te vragen hierover. En ook ik vroeg me af waar je het beste een goedkoop ticket kan scoren. Zou jij mij een mail kunnen sturen naar [email protected], dan kunnen we daar wellicht telefoonnummers uitwisselen en zo met elkaar verder praten. Bedankt alvast!

 11. william zegt op

  peter
  http://www.massictravel.net secondroad pattaya
  goede service momenteel tot september china ailines +/- bbk- ams thb 31.000

  http://www.china-airlines.com/th thb 29.000 maar wel koersverschil als je met creditcard of payball betaald
  betalen en direct ticket uitprinten succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website