Beste lezers,

Is er soms iemand die niet al te ver van Jomtien woont en computer bedreven is en alzo in staat digitaal het Schengenvisum aanvraagformulier in te vullen, op mijn huiscomputer, hier bij mij thuis?

Dat zou een grote hulp voor mij zijn!

Bedankt alvast.

Groet,

Hubert

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

3 reacties op “Thailand vraag: Wie kan bij mij thuis het Schengenvisum aanvraagformulier invullen?”

 1. Beste Hubert, het is nog steeds mogelijk om het Schengenvisum aanvraagformulier met de hand in te vullen. Je kan het hier downloaden en uitprinten: https://consular.mfaservices.nl/assets/documents/pdf/forms/schengen_visa_application_form_dutch.pdf

  Je moet het wel duidelijk leesbaar invullen, het liefst in blokletters. Zorg er voor dat de gegevens duidelijk leesbaar en correct worden geschreven. Het is ook raadzaam het e-mailadres in BLOKLETTERS te schrijven.

 2. TH NL zegt op

  Peter hij vraagt of er iemand op zijn computer het formulier in wil vullen, dan lijkt het mij duidelijk dat hij het formulier wel op de computer heeft maar dat hij een probleem met het invullen heeft.
  Waarom downloaden als hij het op de computer heeft, dan kan iedereen het invullen lijkt mij.
  Het probleem is waarschijnlijk dat hij bang is niet goed in te vullen.

  • Nee, ik heb al rechtstreeks contact met hem opgenomen. Hij was er blij mee.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website