Thailand vraag: van Bangkok naar Koh Samui met Thai Airways

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
12 mei 2023

Beste lezers,

Hallo, ik wil eind juli voor 1 week naar Koh Samui en moet hiervoor nog tickets gaan boeken vanaf Bangkok. Nu ben ik al even online gaan kijken bij Thai Airways, maar ik vind de tickets behoorlijk aan de prijs. €275,- per persoon voor een retour.

Kun je wanneer je in Bangkok bent nog wel een ticket krijgen of is de kans dat het vliegtuig vol is?

Graag hoor ik hiervoor informatie van iemand die al vaker naar Koh Samui is gegaan vanaf Bangkok.

Alvast bedankt, vriendelijke groet.

Henk

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

8 reacties op “Thailand vraag: van Bangkok naar Koh Samui met Thai Airways”

 1. Bob Wouters zegt op

  Beste Henk,

  Je zult Bangkok Airways bedoelen ipv Thai Airways.

  Bangkok Airways heeft een monopolie op de vluchten tussen Bangkok en Samui en de prijzen die je noemt zijn toch echt wel de standaard prijzen. Ze stunten nooit met last minute aanbiedingen – hoewel ze meerdere vluchten per dag hebben op die route.

  Als alternatief kun je naar Surat Thani vliegen en van daaruit met bus en boot naar Samui maar naar mijn mening weegt de extra reistijd en alle ongemak niet op tegen de lagere kosten.

  Ben bang dat er weinig anders op zit dan de “reguliere mep” te betalen.

  Groet
  Bob

  • Henk Hulst zegt op

   Hallo Bob, klopt inderdaad…het gaat om Bangkok airways. Bedankt voor jou informatie. Groet Henk

 2. wim zegt op

  Ik woon op Samui en kan je vertellen dat het monopolie van Bangkok Airways een doorn in het oog is van zowel buitenlanders als Thais hier.

  Helaas is de keuze simpel: betalen, of via Surat Thani vliegen wat de trip naar Samui een lange maakt.

 3. Sonny zegt op

  Is dat monopolie niet simpelweg omdat het vliegveld gewoon in beheer/eigendom van genoemde maatschappij is? Ben zelf jaren gelden via de omweg naar Pha Ngan gegaan en stopten onderweg ook bij Samui en als je t niet erg vindt wat langer onderweg te zijn is t een prima (veel) goedkoper alternatief, alles sluit zo goed als naadloos opgeklaard aan.

 4. Jan zegt op

  Prijzen fluctueren enorm. De ene dag een enkeltje 5020B de volgende 2130B. Ik zou maar eens goed kijken wat het meest voordelig is voor jou.

  https://www.bangkokair.com/

 5. Han Dinh zegt op

  Je kan beter de site 12go.asia kijken. Daar heb je betere prijzen en verschillende manieren om te reizen binnen Thailand.

  Hoop dat het beetje helpt.

  Met vriendelijke groet,

  Han Dinh

 6. Sander zegt op

  Er gaan meerdere vluchten per dag, dus ik zou me niet al te veel zorgen maken of je überhaupt nog een ticket kunt krijgen als je in Bangkok bent – mits je flexibel bent in tijd en eventueel dag. Check gewoon de website van Bangkok Airways zelf, geen agenten, voegen niets toe, behalve hun eigen kosten. Bovendien is de service van Bangkok Airways meer dan uitstekend.

 7. Will zegt op

  Hallo ik ben will ik heb voor 3 weken geleden gevlogen met bangkok ear was 1 uur en 15 minuten met klein vliegtuig was niet vol en we kregen maaltijd echt was zeer goed als je daar aan kom als je geluk kun met een busje en dus prijs delen ik had dus peg moest 700 bath betalen dat is best aan de prijs terug had mijn thaise vriendin busje gehuurd voor 400 bsth en de ticket prijs ja best prijzig je doe er niets aan veel plezier gr will uit limburg


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website