Thailand vraag: Is dit een betrouwbaar bouwbedrijf?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
31 januari 2023

Beste lezers,

Mijn vriendin en ik zijn ons aan het oriënteren om een huis in haar geboorteplaats te bouwen. We staan in contact met bouwer, PT home uit Khon Kaen. Het ziet er betrouwbaar uit maar zijn op zoek naar meer bevestiging of dit een betrouwbare partij is.

Is er iemand die ervaring heeft met dit bedrijf of waar wij dit kunnen checken?

Groet,

Edwin

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

5 reacties op “Thailand vraag: Is dit een betrouwbaar bouwbedrijf?”

 1. Michel zegt op

  Ik weet niet waar je zit in khon kaen. Zelf bouw ik veel hier met mijn vaste hardwerkende, goed denkende aannemer spreek engels en goed dozes humor . prima personeel. Ook in woon in stad khon kaen.

  • danny zegt op

   beste Michel,

   Ik zoek ook een goede betrouwbare aannemer in Khon Kean.
   Zou je mij de naam en telefoonnummer willen geven van deze aannemer en van jou zelf zodat ik wat informatie kan krijgen van deze aannemer.
   Mijn emailadres is dannybremer11@hotmail.com
   heel erg bedankt.

 2. Bacchus zegt op

  Ik ken het bedrijf niet, maar zie veel foto’s van zijn werk op verschillende FB pagina’s. Ziet er altijd goed uit, maar dat zegt natuurlijk niet alles over de kwaliteit. Wat ik altijd adviseer is om met de aannemer te gaan kijken bij een aantal van door hem gerealiseerde projecten en daar met de bewoners te praten. Zo krijg je in ieder geval een goede indruk. Succes met bouwen!

 3. Bart2 zegt op

  Beste Edwin,

  Onze buren hebben gebouwd met hen en waren niet echt tevreden. Redelijk wat fouten mogen rechtzetten en de eindfactuur was beduidend hoger dan afgesproken. En ze waren elke werkdag aanwezig om de werken op te volgen (is zeer zeker nodig).

 4. Chris zegt op

  Er zijn bepaalde Fcebook groepen waar je je vraag ook kunt stellen (in het Engels).
  Als ik het goed lees is het bedrijf een reatief jong bedrijf, gevestigd in 2019. Dat zegt op zichzelf niks over de kwaliteit maar ik zou zeker een paar projecten van hen bezoeken (en met de eigenaren van het huis praten) voordat ik met hen in zee ga. Dat is trouwens sowieso een goed advies.
  Mijn vrouw heeft samen met een vriend en haar broer en bouwbedrijf met enkele decennia ervaring. Zij bouwt in Udonthani, Khon Kaen, Mahasarakham, Ubon en andere delen van de Isaan (vroeger in Bangkok en Pattaya). Bezoek aan een van de projecten (klaar maar ook in aanbouw) is een standaard procedure. Dat geldt ook voor het aankopen van het interieur van het huis (tegels, badkamer) als de klant daar prijs op stelt of denkt dat de aannemer (in dit geval mijn vrouw) een hoger bedrag doorberekent aan de klant. Het is meestal andersom. De korting die mijn vrouw krijgt bij deze zaken wordt doogegeven aan de klant.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website