Thailand vraag: Condo met jaarcontract huren in Khon Kaen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 mei 2023

Beste lezers,

Kent er iemand een betrouwbare site of verhuurkantoor om een condo met jaarcontract te huren in Khon Kaen, waar je ook de nodige documenten ID-kaart copy, huisboek copy, Tm30 voor immigration kunt hebben?

Groet,

Danny

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

1 reactie op “Thailand vraag: Condo met jaarcontract huren in Khon Kaen?”

  1. Ger-Korat zegt op

    Gewoon vragen als je ergens in Khon Kaen een geschikte condo vindt. Er zijn best veel condogebouwen in Khon Kaen en om je te beperken tot een verhuurkantoor of site met misschien slechts een paar aanbiedingen met daarbij een commissie te betalen ter hoogte van minimaal 1 extra maandhuur is beperkt. Dus zoek eerst een condo en daarna kun je in het gesprek aangeven dat je voor registratie deze zaken nodig hebt, lijkt me geen enkel probleem en men verhuurt liever wel dan niet en zal je terwille zijn. TM30 kan je zelf invullen, niet meer dan wat gegevens zoals je naam, adres en aankomstgegevens daarna met kopie huisboek en kopie-id en huurcontract naar Immigration. Op kopie-id schrijven bij de id-card met een pen dat het voor Immigration is zodat het niet elders kan worden gebruikt(veiligheid ).


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website