Terugvlucht BRU-USM?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
13 januari 2022

Beste lezers,

Voor onze Thailand vakantie hadden we een retourvlucht geboekt bij KLM: Brussel-Bangkok-Koh Samui. Wanneer we terugvliegen op 16 februari zouden we liever vanuit Bangkok terugvliegen, omdat we dan in de buurt zijn.

Is dat een mogelijkheid of moeten we sowieso vanaf Koh Samui vertrekken?

Groet,

Gust

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “ Terugvlucht BRU-USM?”

 1. wim zegt op

  Dat kan, maar verander de ticket bij KLM van BRU-USM-BRU in BRU-USM, BKK-BRU.

  Op de huidige boeking kun je niet in BKK instappen zonder USM-BKK te vliegen. Segmenten moeten in volgorde gevlogen worden. Als je niet in USM instapt voor de terugvlucht zul je op de huidige boeking in BKK geweigerd worden. Dus even veranderen. Zou zelfs kunnen dat je nog iets terugbetaald krijgt.

 2. Arjan Companje zegt op

  Wijzigen is volgens mij niet zo eenvoudig,
  Gaat u voor Phuket Sandbox ? dan is transfer via BKK niet toegestaan op de heenreis.
  Had zelf eerst ook KLM ticket (klm – februari). nu April wat langer vakantie eerst Phuket . Sandbox. gaat niet met KLM. dus vlucht geannuleerd. en bij Emirates geboekt. AMS- DXB- HKT.

  Succes, ik zou de KLM dan eerst bellen.

 3. Jan zegt op

  Ja dat is goed mogelijk. Heb ik vaker gedaan. Wat vorige poster aangeeft is waar. Je moet een retour hebben vanaf BKK. Alleeenvraag ik me f of de heenreisklopt. Heb je op 1 ticket een vlucht naar BKK en door met die 2 speciale vluchten naar Samui? Zo niet wordt dat een probleem. Dan zal je in quarantaine moetenwant de test en go is afgeschaft

 4. Henriette zegt op

  Het lijkt er niet op dat Gust Phuket sandbox heeft geboekt, want het ticket gaat naar Samuii.
  Samui sandbox is mogelijk met overstap in BKK als de hele route van de heenreis op een enkel ticket is (via de speciale Sandbox corridor). Daar lijkt het hier inderdaad op. Als het zo is dan moet het kunnen.
  Goede reis!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website