Lezersvraag: Taxi vanaf Bangkok naar Cha am

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
20 november 2015

Beste lezers,

Half januari 2016 verblijven we voor 6 weken in omgeving Cha am. Vanaf Bangkok airport BKK hebben we vervoer nodig. We gaan het liefst met een taxi want na een lange vlucht zijn we wel afgedraaid.

Welke mogelijkheden zijn er en wat zijn normale prijzen. Hoe kunnen we evt zelfmoord chauffeurs tot normale chauffeurs terugbrengen, begrijp dat het niet altijd prettig is met deze zenuwlijders.

Met vriendelijke groet,

Tanja


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

19 reacties op “Lezersvraag: Taxi vanaf Bangkok naar Cha am”

 1. Khun Peter zegt op

  Bel mister Rush. Haalt je op en brengt je naar Cha am. Normale prijs en rijdt rustig: https://www.thailandblog.nl/vervoer-verkeer/taxichauffeur-thailand-rush/

 2. Jurgen zegt op

  Ik zou gewoon de bus nemen, het is maar 300 baht en de stoelen zijn nog luxer dan een taxi
  Ga naar gate 8 en koop daar een ticket of koop online

  http://airporthuahinbus.com/

  • Frank zegt op

   Lijkt me een prima idee om met de bus te gaan , en is ook nog goedkoop ook. Mijn vraag is of je misschien weet of dit ook mogelijk is vanaf airport Don muang? wij komen 12 januari vauit khon kaen naar Don muang en willen dan direct door naar Hua hin.
   Ik hoor het graag van u.

   • Jurgen zegt op

    http://suvarnabhumiairport.com/en/122-transfer-bus-between-suvarnabhumi-don-muaeng

 3. jos gypen zegt op

  gewoon naar de taxi’s gaan aan de kiosk zeggen dat je een taxi naar cha am wilt prijs afspreken en rijden. prijs ongeveer 2300 bath hebben wij vorige keer nog betaald
  goede en officiele taxi neem geen black taxi deze zijn gevaarlijk en u betaald veel meer
  greetz

  jos

 4. Anneke en Walter zegt op

  Probeer eens met Pattaya 4 Lesure, wij hebben al zeven x met deze maarschapij gereden, zeer goed, wel eerste prijs vragen voor de door jullie gevraagde bestemming.

  Gr

 5. ludo creten zegt op

  Rush taxi,de beste die ik ken!!!!! tel.+66(0)863144697

 6. Jeanine zegt op

  Hallo Tanja. Wat je ook kunt doen is via Bell bus companie een zeer luxe 24 plaatsen tellende bus nemen voor ongeveer 15 euro met zijn tweeën. Stoelen in de bus zijn beter dan die in het vliegtuig en je hebt behoorlijk wat beenruimte. Chauffeur rijdt zeer goed en rustig. Wijzelf doen dit al zo’n 4 jaar en bevalt ons goed. Bus stopt op een plaats in cha-aam en rijdt vervolgens door naar Hua Hin. Veel succes. Jeanine.

 7. Fransamsterdam zegt op

  De normale, vastgestelde, prijs vanaf Bangkok is, na de prijsverhogingen, 1800 Baht.

  • Ton zegt op

   Ik heb afgelopen februari BHT 3.800 betaald voor een roundtrip voor 2 personen via http://www.travelthaiservice.com. Was overigens prima. Wist niet dat prijzen vastgesteld zijn op 1800 BHT wat na prijsverhoging nog lager is dan wat ik betaald heb? Graag info hierover en kun je hiernaar verwijzen als ze hoger tarief vragen en/of welk bedrijf doet het voor die prijs ? Is het overigens gebruikelijk chauffeur een fooi te geven en zo ja, hoeveel? Wij gaan 10 december maar heb nog geen vervoer vastgelegd, dus prima info op goed moment. Alvast bedankt.

   • Fransamsterdam zegt op

    Ik heb op Suvarnabhumi nog nooit een officiële Public Taxi gezien die zo’n kaart niet in z’n auto had, dus je kunt hem gewoon pakken en voor z’n snufferd houden als ie te veel wil. Het kan zijn dat dit de prijzen vanaf Bangkok zijn, dus dat je richting West (Phetchaburi, Hua Hin) iets meer moet betalen en dat ze richting Oost (Chon Buri, Pattaya, Rayong) eigenlijk iets te veel rekenen. (Foei!)
    Als je aangeeft dat je haast hebt, of dat je juist heel relaxed bent, en de chauffeur past zijn rijgedrag daaraan aan en hij doet verder geen gekke dingen, is 100 Baht fooi vrij normaal (bij een ritje tussen 1000 en 2000 baht). Als ie ook nog een rook- plas- en drinkpauze in wil lassen of anderszins buitengewone service geeft kun je daar nog wat bovenop doen, dat zal hij niet zo gauw verwachten.
    Bij hele lange ritten betaal je ook een maaltijd plus wat te drinken in een restaurant, normaal gesproken. En biedt die man een sigaretje aan, ook als je zelf niet rookt.
    Wat bedoel je trouwens met ’roundtrip’? Heen en weer? Dan klopt de prijs van 3800 Baht wel.

 8. Marian zegt op

  Kan Mr. Rush ook aanbevelen, wij hebben hem in mei ook al geboekt voor aanstaande maandag maar tot onze teleurstelling kreeg ik net een berichtje dat zijn broer komt, dus nu maar hopen dat het net zo’n goede rustige chauffeur is als Rush

 9. Cornelis zegt op

  Pak de bus van Bellcompany grote toering car maar met zeer ruime stoelen en prijstechnisch prima chauffeurs rijden rustig en naar mijn inziens veiliger dan met een taxi .

 10. Rombouts Ronald zegt op

  Ik gebruik een betrouwbare maatschappij, betreft Mr Virach Songklam,email keak_vr@hotmail.com.Reeds verscheidene malen van zijn diensten gebruik gemaakt.Heel tevreden.Vertrek nu zelf op 02/12 en ga ook naar Cha am en betaal 2500 Bath all in.

 11. John Roermond zegt op

  Hallo,

  Jullie kunnen gemakkelijk per taxi van BKK naar Hua Hin of Cha am. Prijs tbt 2500,–. Met een beetje onderhandelen gaan jullie voor 2300 Tbt.

  Succes ermee John.

 12. khun zegt op

  Rushtaxi, zijn website is: rushtaxi.net
  Hier worden alle tarieven genoemd, geen verrassingen en zeer flexibel. Je kan via e-mail bij hem boeken.
  BKK-HH bvb. is 2000 baht, gewone taxi. Betrouwbare chauffeurs en chauffeuses.
  Velen malen gebruik van gemaakt.

 13. Geert zegt op

  Wij betalen naar Cha-Am 2300 Baht.
  Maar wij horen ook prijzen van +/- 1600 B.
  Voor een minibus betalen we 200 B meer

 14. robert zegt op

  VIP bus van Bell Travel Service naar Hua Hin. Stopt in Cha Am
  Comfortabele seats – rugleuning verstelbaar.
  Level 1 – Gate 8 – balie bus Pattaya
  07.30 u – 9.30 u en zo verder om de 2 uur t/m 19.30 u
  274 bath/pp

 15. Jack G. zegt op

  Graag een reactie op de lezersvraag anders bent u aan het chatten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website