Beste lezers,

De zoon van een vriend wil stage lopen in Bangkok en zoekt daarbij contacten in de Analytische Chemie. Nu kan hij daar bijna geen info over vinden. Het is een universitaire opleiding met daaraan gekoppeld een stage van 6 maanden.

Weet iemand info, adressen, namen, e-mailadressen in Bangkok?

Met vriendelijke groet,

Rob

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Stage lopen in Bangkok, contacten in de Analytische Chemie”

 1. Harrybr zegt op

  Op een Universiteit daar ? Kasetsart of ? ?
  Of op een research afdeling van een bedrijf ?

 2. Otto zegt op

  Corbion heeft een lactic acid fabriek in de buurt van Bangkok corbion is een Nederlands bedrijf in gorkum die wereldwijd lactic acid (melkzuur ) produceert ondermeer dus in de buurt van Bangkok dit is dus meer biochemie corbion komt voort uit CSM purac nu corbion
  Succes

 3. petra zegt op

  Beste Rob , Ik heb geen adressen voor jou,maar het beste om te doen is om bedrijven waar analytische chemie wordt toegepast te mailen en een verzoek om een stageplek intedienen.
  Mijn zoon zocht ook een stageplek , liefst in Thailand , omdat hij daarmee bekent is en hij is ook zo begonnen. Hij zit op een TH in Belgie , dus andere studie , maar hij spreekt wel thaise omgangstaal.
  Helaas is dit gestrand omdat in bedrijven niet voldoende engels werd gesproken.
  Bedenk ook dat alle stage opdrachten en verslagen in het engels moeten worden uitgewerkt en ook bij het Thaise bedrijf moeten worden be-oordeeld. Verder moet communicatie allemaal in goed engels kunnen verlopen.( ook vanuit Thailand ) Momenteel zit mijn zoon in Bilbao met een nederlands bedrijf en nederlandse leiding , dit is wel zo gemakkelijk achteraf gezien. Misschien kan uw student ook via nederlandse bedrijven contacten vragen.
  Ik hoop dat het hem lukt , zal een pracht ervaring zijn . Succes !!

 4. Ton zegt op

  Ik zou eerst voor mezelf bepalen naar welke branche de voorkeur uitgaat. Daarna zou ik de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel in Bangkok (NTCC) benaderen. Die heeft een kantoor binnen de ambassade. De NTCC is een ledenvereniging van voornamelijk Nederlandse bedrijven in Thailand en werkt nauw samen met de economische en landbouwafdelingen van de ambassade.
  Lijkt me taaltechnisch ook prettig(er)
  De contact gegevens van de NTCC zijn als volgt:

  Netherlands-Thai Chamber of Commerce
  15 Soi Tonson, Ploenchit Road
  Lumpini, Pathumwan
  Bangkok 10330, Thailand
  tel: +66 (0) 2309 5250 (geen faxnummer, gaarne e-mail gebruiken)
  E-mail: info@ntccthailand.org
  Website: http://www.ntccthailand.org

  Succes!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website