Lezersvraag: Bij welk reisbureau in Bangkok kan ik een rondreis boeken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
24 oktober 2015

Beste lezers,

In maart 2016 gaan mijn vrouw en ik 18 dagen naar Thailand, de tickets hebben wij al.

Wie weet een goed en betrouwbaar reisbureau in Bangkok waar wij een rondreis van +/- 10 dagen + aansluitende strandvakantie kunnen boeken? We willen de eerste 3 dagen in Bangkok blijven en dan 13 dagen door Thailand reizen en eindigen in een badplaats.

Met vriendelijke groet,

Emile


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

13 reacties op “Lezersvraag: Bij welk reisbureau in Bangkok kan ik een rondreis boeken?”

 1. willem zegt op

  Emile.

  Kijk eens bij:

  http://orientaltravelthailand.com/index.php

  Oriental travel / Special journey is een reisbureau in Thailand geleid door een Nederlander en heeft al veel mensen en organisaties vanuit Nederland begeleid en ondersteund met reizen en Thailand of andere Aziatische landen. Ik weet dat o.a. de Wie is de Mol maar ook het Nederlandse voetbal elftal bij hen geboekt hebben. Ik ken de maatschappij via een groepsreis een aantal jaar geleden. Ze doen veel begeleiding en vertegenwoordiging van maatschappijen zoals Kras reizen.

  Er zijn veel meer goede reisbureaus maar deze ken ik toevallig.

  Succes met het plannen en boeken. En alvast een goede reis,

 2. Wim van Beveren zegt op

  Greenwood travel, was ok mijn eerste keus in 2006, daarna kun je het zelf wel regelen,ze hebben een kantoor in Bangkok, Prince palace hotel wat je ook voordelig via hen kan boeken, je kan ze alles laten regelen of gedeeltelijk.
  Nederlands sprekend.

 3. Mary zegt op

  Bij Green Wood Travel. NL reisbureau gevestigd in Prince Palace Hotel in Bangkok. Check hun site: http://www.greenwoodtravel.nl/
  Wij regelen al vele jaren onze reis bij hun. Je kunt vanuit Nederland boeken (stuur een mailtje met je wensen) of gewoon ter plekke. Zij kunnen voor weinig een kamer/suite regelen in het Prince Palace Hotel voor de eerste nachten en je gaat gewoon even naar de 14e etage en alles wordt voor je uitgezocht en geboekt. Ze hebben ook kant en klare rond-/strandreizen!
  Veel plezier met alle voorbereidingen en fijne vakantie!
  Groetjes Mary

 4. Hugo zegt op

  U kunt checken bij http://www.greenwoodtravel.nl

 5. Guilhermo zegt op

  Greenwood Travel is een zeer goed reisbureau en gevestigd in Bangkok. Ik kan dit reisbureau zeker bij u aanbevelen en ook wij maken veelvuldig gebruik van hen, wanneer wij op vakantie naar Thailand gaan. Alles is tot in de puntjes geregeld en kunt u van een zorgeloze vakantie genieten. Ik ben zowaar bijna reclame aan het maken voor GWT, maar dat verdienen ze ook eigenlijk wel.

  Hieronder de link naar de site van GWT waar genoeg info op staat en de recencies kan bekijken via het gastenboek.

  http://www.greenwoodtravel.nl/

 6. Harry zegt op

  Er zijn er ..tig.

  Wilt u met Nederlanders erover praten: http://www.333travel.nl of http://www.greenwoodtravel.nl , Ernst Otto Simon, in Bangkok ( heb ik vanaf 1995-2005 erg goede ervaringen mee gehad gezien mijn zakenreizen in de regio )

  Maar er zijn er vast veel meer.

 7. Paul Schiphol zegt op

  Hallo Emile,
  Ik kan alleen maar bevestigen wat al eerder gemeld wordt: Greenwood Travel. (www.greenwoodtravel.nl)
  Uitmuntende service, zij kunnen de meest bijzondere wensen invullen, gewoon een goed team van jonge mensen die begrijpen wat een “slechte” vakantie betekend, dus zich maximaal inspannen om dat waar zij van invloed zijn er een succes van te maken.
  Fijne vakantie, groet, Paul

 8. Pam zegt op

  Special Journey is een goede opite. Je kunt alle gegevens vinden op internet. Bovendien Nederlands.

 9. Annick zegt op

  Greenwood travel is een Nederlands bureau gevestigd in Bangkok.
  Prima organisatie, alles is uitstekend verlopen en alle transfers waren er op het afgesproken tijdstip.
  Zeer goede ervaring.

 10. loek Janssen zegt op

  Nederlandse reis organisatie 333 Travel in Eastin hotel Bangkok.

 11. Alex zegt op

  Zoals anderen al zeiden: Greenwood Travel, Nederladse eigenaar/directeur, staf spreekt nederlands en engels. Uiterst betrouwbaar, uitstekende ervaringen mee voor het boeken van meerdaagse rondreizen, zowel prive als in groep(je). Kantoor in Prince Palace Hotel (BobaeTower) in Bangkok.

 12. rori zegt op

  al eerder genoed maar herhaling is de beste adviseur : Greenwoodtravel

 13. Jack G. zegt op

  Net even de linkjes aangeklikt en de 2 websites die hierboven worden genoemd bekeken en toch kom je weer op ideeën voor de volgende Thailandtrip. Prima zaterdagavond klusje. Nadenken over je vakantie naar Thailand bij de kachel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website