Beste lezers,

Elk jaar koop ik bij 7-Eleven een prepaid simkaart voor mijn reserve telefoon. Nu heb ik een nieuwe telefoon met een duo kaart. Hier moeten dus micro simkaarten in.

Weet iemand of deze micro simkaarten ook als prepaid te verkrijgen zijn?

Overigens kocht ik altijd simkaarten van True.

Met vriendelijk groet,

Christa

No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Zijn er in Thailand ook prepaid micro simkaarten verkrijgbaar?”

 1. Natalia zegt op

  Hallo Christa,

  Ik ben net terug uit Thailand. Ik heb bij de 7-eleven een prepaid simkaart gekocht voor mijn iPhone5. Deze simkaart was van True en heb ik gewoon kunnen opwaarderen.

  Groetjes,
  Natalia

 2. Niels zegt op

  Je kan altijd een sim kaart knippen naar een microsim kaart. Ik gebruik meestal de simkaart (happy) deze is ook prepaid. deze was standaard een microsim. op internet staan veel plaatjes hoe je hem moet knippen.

  http://www.microsimknippen.nl/zelf-een-micro-sim-knippen/

 3. Sjaak S zegt op

  Je kunt op heel veel plaatsen de oude en de micro simkaarten kopen. In bijna ieder shopping center, of op de luchthaven in de aankomsthal kun je ze van iedere aanbieders krijgen. Wanneer je een micro simkaart nodig hebt, kun je de grotere op het formaat van een micro laten knippen. Hiervoor hebben ze een apparaatje. Het maakt ook niks uit of je een pre-payed of abonnement hebt.

 4. henk J zegt op

  Micro sim kun je overal kopen. Zowel bij de 7/11 als bij alle diverse providers in de winkel centra. Deze sim kun je uit de “grote” sim kaart drukken.

  De nano sim is meestal alleen verkrijgbaar bij de providers.

 5. Dennis zegt op

  Natuurlijk. Geen probleem, overal verkrijgbaar. Thailand is een goed ontwikkeld land.

 6. k.harder zegt op

  De groote simkaart wordt in de 7/11 shop voor je voor maat geknipt, zodat-ie als micro simkaart gebruikt kan worden. Echter dan is die nog steeds een beetje dikker dan de micro maar gaat wel. De providers verkopen de micro’s, een True Move sales point kun je vinden de Big C (en vermodelijk ook in de Tesco) Supermarket.

 7. ton zegt op

  In thailand zijn veel echte telefoon winkels of computerwinkels waar je micro kunt kopen en anders kan je er eentje bij 7 kopen en dan laten knippen in een telefoon winkel.
  Als je meerdere keren per jaar naar Thailand gaat kan het ook de moeite lonen om je kaart op te waarderen zodat de houdbaarheids datum niet verloopt voordat je weer naar Thailand gaat

 8. Susan zegt op

  Gewoon op het vliegveld bij de uitgang 🙂

 9. Jörg zegt op

  De laatste keer heb ik bij aankomst bij de balie van AIS mijn normale sim kaart, die ik nog had, omgeruild voor een micro sim. Gelijk 3G laten activeren, was met twintig minuten geregeld. Bundel werd van mijn beltegoed afgeschreven. Kosten aan de balie waren 0 baht. True zal ook wel zoiets hebben.

  Btw, iPhone gebruikt nano sim, de meeste andere telefoons micro of nog normale sims.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website