Beste lezers,

Ik zou graag willen weten of er in Pattaya een fitnesstrainingsclub bestaat voor 50-plussers. In Nederland was ik zo zinnig bezig in een clubje dat twee keer per week onder leiding van een fysiotherapeut aan de slag ging. Terug in Jomtien val ik in een gat van nietsdoen en voel ik me van dag tot dag krakkemikkiger worden, maar ik zie het ook niet zitten om in m’n eentje naar zo’n stoere sportschool te gaan.

Wie weet raad of voelt zich aangesproken?

Groet,

Hans


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Is er in Pattaya een fitnessclub voor 50-plussers?”

 1. Cees zegt op

  Hi Hans,
  op het eind van soi Khao Talo is er de Castra Gym, omdat hier in de buurt bijna uitsluitend expats wonen van 50+ word de gym ook door 50+ gebruikt.
  succes
  Cees

 2. Ab zegt op

  Ik heb al jaren het zelfde probleem. Toch nog toe alleen maar sportscholen voor body builders gezien. In Nederland sport Ik zo’n vier tot vijf keer per week. Ik kijk ook uit naar reacties.

 3. dipo zegt op

  Hard Body Gym in Jomtien Soi 3 verwelkomt mensen van elke leeftijd. Als ik in Jomtien verblijf ga ik daar naar toe. Kom er al jaren. De apparatuur is gedateerd. Maar voldoet voor mij. Ga maar eens kijken.

 4. l.lagemaat zegt op

  Beste Hans,

  Een clubje o.l.v. een fysiotherapeut ken ik niet in deze omgeving.
  Ik ga drie keer per week rond 7.00 / 8.00 uur naar Castra Gym in Soi Khao Talo.

  Het is beslist geen stoere sportschool.
  Het eist van jezelf discipline om te gaan, maar na afloop weet je weer waarom je gegaan bent!
  Maandprijs 1250 Baht, maar een jaar abonnement is veel voordeliger.

  Castra Gym, net na de scherpe bocht,links op de hoek 7/11, naar rechts, ligt het links op de route naar Salt and Pepper.(Soi Khao Talo)

 5. Lela zegt op

  “Better Bodies” verwelkomt door Ned. Julliet Bergman herself !!! Somphong Condotel, Ban Amphur beach. Sukumviet road, Zuiden van Pattaya. 0847840502.

 6. fernand zegt op

  Hangt er van af wat je juist wilt en wat je ervoor wilt geven.Een gym voor mensen van 50+ vinden in pattaya is heus niet zo moeilijk,het grootse aantal expats is boven d e 50 en de meesten die jonger zijn gaan fitnessen in de walking street en ander nachtleven.

  Heb ook verschillende gyms uitgeprobeerd door d e Jaren heen van Tony gym waarvan e r maar 1 op iets trekt op d e third road.Er is e r ene op het kruispunt 3th road en sout pattaya road,open air waar je echt staat te fitnessen in de smog,denk niet dat je zoiets zoekt.

  Er zijn verschillende goeie fitness centre in Dusit Thani hotel,en in andere 4-5 * hotels,maar eentje waar je zowat alles hebt is in het Avani hotel,naast royal garden 2nd road op de derde verdieping.Open van 6am tot 10pm,alle dagen van 6 tot 9 breakfast(havermout,melk, fruit koffie en thee.Om d e dag van 9 tot 12 een kleine salad bar,de andere dag verse sappen.,en en s avonds tzelfde system van 6 tot 9.Koffie,thee en fruit gans d e dag onbeperkt.er is ook wifi in de coffee shop.
  Er is een cardio zaal,fitness zaal en diverse klassen.zwembad enkel te gebruiken tot 9am en na 5pm.
  Prijs kaartje is e r natuurlijk naar en niet iedereen wil dat uitgeven ,maar als je 4-5 d per week gaat fitnessen vind ik het aanvaardbaar.

 7. patrick zegt op

  beste hans….ik zelf ben 54 jaar en van belgie en kom al jaren in UNIVERSE GYM…..ik kom daar wanneer ik op vakantie ben in pattaya altijd tussen eind dec en januari….heel grote zaal….hier komen alle leeftijden ….bodybuilders en gewoon volk……maar heel veel toestellen….ikzelf train al bijna 30 jaar….maar je moet geen angst hebben….alle soorten volk komt daar…..adres is….6/28 Moo 9, sukhumvit road,pattaya…..telnr..038 416 002…..
  email….info@universegympattaya.net……is wel een eind van jomtien beach…..je ziet maar….als ik jou was ging ik toch eens kijken….ik denk de grootste zaal van pattaya…..dit ligt in een heel rustig zijstraatje( op het einde) op de sukhumvit road……ik heb nu een hotel geboekt in het ZING HOTEL…dit ligt op de grote weg naar jomtien….dus ook tamelijk ver voor mij en ik neem dan een taxibrommer naar daar…maakt niet uit wat het kost….is toch maar een paar keer per week.

  groetjes…patrick

 8. Arnolds zegt op

  Op de 3th road naast Pattaya holiday loge heb even sporrschool ,kosten 850 bath/mnd .

 9. Slagerij van Kampen zegt op

  In vergelijking met Nederland zijn de sportscholen in Thailand erg duur. Na 30 jaar trainen met zware gewichten ben ik er achter gekomen dat trainen met eigen lichaamsgewicht minstens zo effectief is. Koop een surrogaat TRX trainer ( de echte kost 200!), bij Lidl 18 euro bv, bekijk de TRX instructie filmpjes op YouTube, allemaal gratis, hang het ding aan een boomtak en train. Heb het maanden gedaan in Thailand en ik zeg u: Na terugkomst kon ik nog steeds 7 keer 100 kilo drukken op de bank.

 10. Rob zegt op

  Hans
  Ik hoop dat je golft want ik zoek een golf maatje voor 2maal per week.
  Ik ben er weer vanaf 23 augustus.
  Zend een mail naar.. Rmvveenendaal@hotmail.nl.
  Ik hoor het wel.
  Gr rob


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website