Lezersvraag: Overwinteren in Jomtien met kinderen

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
17 augustus 2013

Goedendag,

Franse vrienden van ons, hier in Frankrijk, willen komende winter drie maanden naar Jomtien met twee volwassenen en twee kleine kinderen.

Reisbureaus verkopen reizen van enkele weken en niet drie maanden. Bovendien zijn de meeste onderkomens voor slechts twee personen. Welke mogelijkheden hebben zij en waar vind ik die?

Bij voorbaat hartelijk dank.

M. ten Brummelhuis


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Overwinteren in Jomtien met kinderen”

 1. cor duran zegt op

  http://www.propertypattaya.com/rentals.php

  Kijk hier eens. Er zijn trouwens tientallen aanbieders voor appartementen inj Pattaya. Zoek maar eens op Pattaya appartments for rent o.i.d.

  groeten cor duran

 2. Thailand John zegt op

  Het beste is om gewoon retour vliegtickets te kopen en dan een huisje huren of een appartement met medere slaapkamers. is allemaal mogelijk. Op internet heb je diverse sites met huisjes of apartementen. in Jomtien heb je de twee grote torens naast elkaar en daar zijn veel apartementen te huur en lekker dicht bij het strand en de boulevaar.

 3. Toon zegt op

  Bonjour,
  3-maands tickets kopen; met kleine kinderen is directe vlucht het beste (geen tijdverlies).
  Vervolgens 2 kamers in hotel: voor langerere termijn speciale prijzen.
  Maar wellicht beter: flat/huis huren: ruimer, eigen keukentje, meer vrijheid: genoeg aanbiedingen; als het kan zwembad erbij. Ook hier speciale prijs voor huur gedurende langere tijd. Google: “rent condo Jomtien”.
  Jomtien trouwens geen gekke keus: niet te ver van vliegveld, met de bus ieder uur directe buslijn van luchthaven (begane grond) naar Jomtien Thappraya Road, genoeg familievriendelijke bezienswaardigheden in de omgeving en dichtbij Pattaya Park (voor de kinderen),

 4. Theo zegt op

  Hoi,

  het is zo simpel als bonjour… als je weet hoe dat het gaat…

  1 Voordelige vlucht boeken, visa voor drie maanden via Frans consulaat en Google voor appartement of huisje.
  Interessant en voordelig:
  http://www.thailand-top.com/nwrentals.html

  ..en denk eraan Thailand is verslavend, als je er eens bent geweest wil je er steeds naar terug..

 5. sylvia rijn zegt op

  Hallo,

  Ik zou met 2 kinderen nooit naar Jomtien gaan erg druk. Een betere bestemming in Thailand met kinderen is Hua Hin daar huur je een huisje of appartement via Hua Hin Japan .com goed en betrouwbaar makelaarskantoor en als je 3 mnd blijft gaat er nog wat van de prijs af. Dus visa aanvragen zorgen dat je niet langer dan 3 mmd wegblijft met je retourticket anders mlet je een keer het land weer uit erg omslachtig met kinderen. Wel is het noodzakelijk je ticket z.s.m. te boeken oe langer je wacht hoe duurder het wordt. Veel plezier.

  Sylvia wasap3@kpnmail.nl

  • Gringo zegt op

   Waarom zou je met kinderen naar Hua Hin gaan en niet naar Pattaya? Wat heeft Hua Hin te bieden voor kinderen, die je met tempels e.d. waarschijnlijk geen plezier doet en drie maanden aan het strand is ook wel een beetje veel van het goede.

   Pattaya/Jomtien en omgeving heeft juist veel te bieden voor gezinnen met kinderen. Er zijn talloze attracties waar kinderen heel goed terecht kunnen en plezier zullen hebben. Zoek maar even op Internet en de keuze voor Pattaya/Jomtien zal niet moeilijk zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website