Beste lezers,

Wie kan mij helpen? Ik wil mijn huis in Pattaya verkopen via een nederlandse makelaar in Thailand. Heb via Google gezocht maar heb nog niks kunnen vinden.

Wie weet er een Nederlandse makelaar in Thailand?

Met vriendelijke groet,

Roland


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

15 reacties op “Lezersvraag: Is er een Nederlandse makelaar in Thailand voor verkoop van mijn huis”

 1. Alex zegt op

  Ik ben ook zeer geïnteresseerd naar een Ned. makelaar in Thailand.
  Heb nog huis (70% afgebouwd) in Pakchong te koop staan.

 2. Mark Zwarts zegt op

  Voor Pattaya is dit Cees van Town & Country, langste ervaring, zeer veel kennis en betrouwbaar, mail van Cees: cees@towncountryproperty.com

  Succes, Mark.

 3. Bob zegt op

  Jan nuyten in view talay 7 in Jomtien

  • Johannes zegt op

   Hallo Roland, hallo Bob.

   Jan Nuyten ken ik nu al enkele jaren. Ben enkele malen pos. met hem aan de slag gegaan. Hij is wel iemand die deg. met z’n werk bezig is. ( pattayaprestigeproperties.com ).

 4. Mark Zwarts zegt op

  Cees Kuypers van Town & Country is de beste en meest betrouwbare makelaar in Pattaya, en Nederlander en jarenlange ervaring, zijn email is: cees@towncountryproperty.com

  Succes, Mark Zwarts.

 5. j.p.john zegt op

  he., je kan bij een vriend in pattaya/jomtiem terecht. hij heeft een groot kantoor en veel buitenlandse klanten, hij kan het snel verkopen. asiatradingservice@gmail.com thepprasit soi 10 = tel. 0949136855
  groetjes jurgen

 6. jean zegt op

  hans huigsloot woont in mae phim

 7. jean zegt op

  hanshuigsloot@gmail.com

 8. gerrie zegt op

  e-mailtje naar michel@huiskopenpattaya.nl en je wordt verder geholpen.bij mijn weten een betrouwbaar iemand.ze hebben een kantoor in soi khao talo.succes.

 9. dick zegt op

  Delight real estate heeft een Hollandse eigenares

 10. colin de Jong zegt op

  Voor zover ik weet zijn er 2

  Tel; 082239853 en 0812907310

 11. Kees 2 zegt op

  Louis, een Belg, AAA Properties, vooraan op de hoek bij Jomtien Beach. Goeie vent.

  Betrouwbare makelaar nemen is verstandig, ik heb ervaring met een oplicht(st)er.

  Ik zet mijn condo te koop bij enkele makelaars. Meldt zich een week later nog een Thaise makelaar: “Mag ook ik jouw condo proberen te verkopen?” Tuurlijk.

  Thaise makelaar (m/v laat ik in het midden) komt heel snel met een Franse klant. Bezichtiging volgt en via de makelaar wordt er 2 dagen later een prijs van 3,15 miljoen afgesproken.

  Ik vraag om overboeking via bank van de aanbetaling van 300.000. Thai komt toch met cash van de Fransman voor de aanbetaling van 300.000, 3 stapeltjes van 100.000, nog in de wikkel. ‘Hoef je niet na te tellen, komt rechtstreeks van de bank”. Ik tel natuurlijk wel na… 5000 te weinig. “Oh sorry, ik moest gisteren wat voor mijn auto kopen en heb toen 5000 er vanaf gehaald.”

  Pas 2 dagen na de aanbetaling komt er een contract.
  Wat daarin stond tartte elk boevenscenario: Thaise makelaar presenteerde in dit contract zichzelf als eigenaar van mijn condo, de koper had niet getekend, maar daarvoor in de plaats een wederzijdse vriend van makelaar (zeer close!) en koper. Koper was niet aanwezig om te tekenen, hij liet alles over aan die vriend. (Echter, er was geen machtiging, dus contract was sowieso niet geldig.) En waar kon ik als eigenaar tekenen? Als getuige !!!!!!!!!!!!!

  Wat bleek later: makelaar had 2 prijzen: 3,2 miljoen voor de Fransman en 3,15 voor mij. Dat was de reden dat zij/hij regisseerde dat verder contact tussen mij en Fransman niet plaatsvond: het verschil van 50.000 kon zij/hij als extra (bovenop commissie van 3%) in haar/zijn zak steken.

  Wat ik ook niet uitsluit is dat zij/hij van plan was om er met de resterende bijna 3 miljoen vandoor te gaan, met de noorderzon te vertrekken. Immers, zij/hij gokte er misschien op dat de Fransman ook die betaling via haar/hem zou laten lopen.

  Anyway, ik heb haar/hem ‘bedankt’ voor de poging tot oplichting en de aanbetaling teruggegeven.

 12. Henk zegt op

  Pattaya Prestige Properties directie is een Nederlander de heer Jan Nuyten zijn kantoor kan je vinden in appertement gebouw View Talay 7 in Jomtien.

  veel succes

  Henk

 13. Josh zegt op

  Beste Roland,

  Waar in Pattaya is je huis en hoeveel slaapkamers heeft het?
  En belangrijk staat het op een company naam of Thaise naam, en wat is de vraagprijs??
  En misschien heb ik wel intresse het huis te kopen.

  Misschien kan je mij wat foto’s door mailen naar Lumpinirentals@yahoo.com?

  Mvg,

  Josh.

 14. Jac Valentijn zegt op

  Beste Ronald,

  Kun je mij de informatie sturen van je huis wat te koop staat.
  j57@caiway.nl

  Groet JAC


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website