De luchthaven van Chiang Mai annuleert 54 vluchten en verzet ook nog eens 37 vluchten op oudejaarsavond. Dit vanwege de veiligheid. Tijdens de countdown is door vuurwerk en lantaarns die lucht in worden gelaten te gevaarlijk voor het vliegverkeer.

Algemeen directeur van de luchthaven Amornrux Choomsai Na Ayuthaya laat weten dat na 19.00 uur het luchtruim boven Chaing Mai gesloten zal worden. De annuleringen en verplaatsingen hebben betrekking op vluchten die vertrekken en/of aankomen op de luchthaven na de sluitingstijd.

Amornrux laat ook weten dat er in deze periode extra gecontroleerd wordt op drugs in koffers van passagiers. Verder wijst er op dat nam prik num, een chilipasta volgens noordelijke stijl, alleen in verpakkingen van minder dan 100 milliliter in de handbagage mag worden meegenomen.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Luchthaven van Chiang Mai annuleert 54 vluchten op oudejaarsavond”

 1. skippy zegt op

  hoe kan je nou vluchten annuleren als ze al 5 jaar weten dat ze niet vliegen op oudejaarsavond? je staat toch steeds weer te kijken van de thaise nieuws verslaglegging….. ze kunnen hetzelfde bvericht alvast plaatsen voor 2020…..

 2. jan Willem zegt op

  Wat een vreemd verhaal.
  Je zou toch denken dat elk jaar het 1 X oudejaarsavond is.
  Blijkbaar is dit de 1e keer in Chiang Mai dat 31 december langskomt.
  En nu moeten ze onverwachts vluchten annuleren.
  Ik wens ze heel veel succes en een gelukkig nieuwjaar


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website