Beste lezers

Ons gezin is van plan om einde dit jaar te verhuizen naar Hua Hin – Cha Am ik zoek een aantal zaken van lokaal deskundigen.

 1. Een plaats om enige tijd te verblijven met ons zoontje van 3 jaar die dus naar school moet gaan in de area (naaste area) en die school moet van goede kwaliteit zijn.
 2. Een plot land met de goede title deed niet te ver van de stad en/of van de goede school maar met alle nutsvoorzieningen (elektriciteit – water – evt riolering – goede wegenis – telefoon – internet – …) grootte ongeveer 1 rai.
 3. Een betrouwbare goede aannemer om een huis te bouwen : sleutel op de deur.
 4. Een betrouwbare leverancier van bouwmaterialen – goede kwaliteit.
 5. Een betrouwbare advocaat die de title deed en het leasing contract kan opstellen tussen mijn vrouw en mij en daarbij de 2 kinderen kan beschermen.

Wij zoeken dus voor 1 een naam en een school en voor 2 een goede real estate (betrouwbare maatschappij) en voor 3 en 4 en 5 een goede naam en een goed adres.

Mijn vrouw is nu in Thailand en zou dus alle bijkomende info heel goed kunnen gebruiken als die niet ingegeven is door eigen winstbejag.

Heel erg bedankt in naam van ons gezin.

Met vriendelijk groet,

Rene

12 reacties op “Lezersvraag: Lokaal deskundigen in Hua Hin – Cha Am gezocht”

 1. ubon1 zegt op

  Word lid van NVT-Hua Hin Cha am, een vereniging van Nederlanders in Hua Hin. Hier kan je dus ook heel veel info krijgen van Nederlanders die in Hua Hin wonen.

 2. Toon Wetzels zegt op

  Goede verhalen gehoord over dit bureau:

  https://www.facebook.com/pages/Cha-Am-Properties/160091967488742

 3. Peter zegt op

  Mijn huis is te koop op 2 minuten afstand van een goede school met de juiste chanote en ik weet ook een betrouwbare advokaat en notaris die alles kan regelen. De redactie weet mijn email adres.

  • Redactie zegt op

   Wij geven geen emailadressen door: https://www.thailandblog.nl/van-de-redactie/emailadressen-niet-verstrekt/

  • rene zegt op

   Beste Peter,
   Graag wil dan toch even wat coordinaten kennen zowel van de school als van de kwaliteit van de school (kleuter en basia) en dan moeten we trachten in contact te komen via thailandblog om iets wijzer te worden – mijn vrouw is nu in Thailand om alles voor te bereiden maar ik stuur ze liever gericht naar iemand dan dat ze als een kaatsbal van links naar rechts holt zonder rsultaten te bekomen

  • Ronny zegt op

   Hallo,

   Wil je mij de informatie van uw huis dat te koop staat doorgeven op info at rham.be ???
   Ik kom in oktober in hua hin kijken voor het zoeken van een woning.

  • Gerard zegt op

   Geachte Peter,

   Ik woon nu nog in Bangkok, maar ben geïnteresseerd om een huis te gaan kopen in Hua Hin of Cha Am.
   Kunt u mij wat info/prijs zenden betreffende uw huis, wat u wilt verkopen. Lokatie enz.
   Bijvoorbaat dank.

   Gerard Kronenburg
   Surawong Road. BKK

   kronenburg35@gmail.com

 4. do van drunen zegt op

  Raadpleeg http://www.nvthc.com de Nederlandse Vereniging Thailand van Hua Hin/Chaam, daar is veel ( betrouwbare) kennis,kunde en ervaring beschikbaar.
  succes

 5. Peter zegt op

  Beste Rene. Het juiste email adres
  yak520@hotmail.com
  Je kunt me hier op bereiken. Groetjes Peter

 6. Robert zegt op

  Hi Rene,

  Ik heb een erg betrouwbare aannemer voor je die de omgeving daar ontzettend goed kent en al vele villas heeft gebouwd voor westerlingen. Gemiddelt bouwt hij er 4 per jaar en regelt ook altijd de landzaken. Ook weten wij wel een of 2 goede advocaten. Voor meer details neem dan gerust contact met me op via rw_verkuijlen@hotmail.com

 7. Jan zegt op

  Nederlandse vereniging aldaar ( http://www.nvthc.com) kan je met van alles helpen. http://thailandwoonland.nl/ heeft plots land waar je op kunt bouwen.
  http://interiordesign55.asia/ voor de inrichting.
  http://verzekereninthailand.nl/ voor de verzekering.

  Mijn zus heeeft hier een kindje (dochter) en die moet ook naar school. Waar die heengaat weet ik niet. moes@xs4all.nl als je dat wilt weten..vraag ik het voor je na.

 8. Jan zegt op

  Ah dochter van men zus gaat naar http://www.thebecc.com/

  “We provide a friendly environment that promotes children’s interest in life long learning which empowers children to develop to their own full potential.”

  Nounou…toe maar 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website