Beste lezers,

Ik woon als gepensioneerde 5 jaar tot volle tevredenheid in Pattaya. Helaas is het noodlot mij overkomen en kreeg ik dikke darmkanker. Hieraan ben ik een jaar geleden geopereerd waarna een half jaar lang een chemokuur volgde. In februari kreeg ik een hersteloperatie waarna een complicatie ontstond en ik 5 dagen lang in het ziekenhuis moest verblijven.

Ik moet nu helaas de moeilijke beslissing nemen om terug te keren voor verder behandeling in Nederland omdat ik de behandeling hier financieel niet meer aan kan. Ik ben begonnen met het opheffen van mijn huishouding.

Ik heb 3 kleine hondjes waarvan ik voor 2 een nieuw thuis heb gevonden. Met hen ben ik bezig om zij aan hun nieuwe baasje en omgeving te laten wennen. Mijn derde hondje zou ik graag meenemen naar Nederland. Hiervoor ben ik op zoek naar een door de IATA goedgekeurde Travel Cage. Mijn hondje is 9 kilo zwaar dus ben ik op zoek naar een cage maat 5 of 6.

Omdat ik helaas niet ruim in de financiële middelen zit vraag ik of er iemand zo een cage bezit die in de weg staat en die hij aan mij voor een zacht prijsje over wil dragen. Ik zit echt een beetje in nood en zou zeer, zeer dankbaar ervoor zijn. Een andere laatste oplossing zou zijn om ook voor mijn derde vriendje een liefdevol nieuw huis te vinden: een gouden nest.

Met vriendelijke groet,

Michael Perz


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website